Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 04 Avg 2025, 11:29

Autoru Poruka
Molena
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 27 Sep 2013, 15:12
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

1. Dosla si na forum...kako bi pristupila forumu treba da navedes tri osobe ( sigurno ces pogrijesiti buahahaha) sa negativnom energijom...cije nickove ces napisati?
2. Sta mislis....sta je pored obitelji/porodice najsvetije ?
3. Sta mislis koliko ljudi ozbiljno ili samo sablonski ne razmisljajuci izgovaraju pri zenidbi rijeci 'u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti' ?
4. Dolazis na kupanje...cijeli dan prije toga si razmisljala o kupanju na toj rjecici...i shvatis da si zaboravila kupaci kostim...na sebi imas bijeli pamucni ves, i crni cipkasti grudnjak...sta ces ?
5. Prilazi ti sef stolu...i kaze, slusaj...zasluszila si povecanje, medjutim...treba mi tvoja odluka...mogu da ti povecam placu za 200 eura, ili da tih 200 eura podjelim na vas cetvero koji radite isti posao...Ti si najvrednija i zasluzujes, i oni ne moraju znati za povecanje..ali ti moras da odlucis ?

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 27 Sep 2013, 15:12
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17

Komsinica je napisao:
Julijana,
opisi sebe u deset recenica. ali ono... ja sam... ja sam... ja sam... nesto sto ne znamo, a hoces da nam kazes.

Hvala na odgovorima.
(uticala jedna osoba, vise ne)

-Ja sam najvise tuzna i povredjena onda kada se najlepse smejem
-Ja sam spremna uvek i u svokom pogledu da zrtvujem sebe zbog svoje porodice
-Ja sam impulsivna i koliko umem da izhisterisem zbog sitnica isto toliko u ozbiljnim situacijama umem da se savladam i iskontrolisem i ostanem mirna , da prosto ljudima koji me poznaju sve to deluje fascinantno
-Ja sam dete u telu odrasle osobe
-Ja sam velika maza i i dan danas najvise volim da stavim glavu u mamino krilo i da me ona ceska po kosi..to posebno volim kad sam nervozna..
-Ja ne umem da sijem..cak ni ono kad treba nesto samo po savu zasiti...
-Ja sam previse naivna po pitanju musko zenskih odnosa..i zato i imam taj gard prema muskarcima, jer nemam snage da jos jednom ispadnem budala verujuci..zato sve primam sa rezervom
-Ja sam nekad bila plavusa (ovo je za verovali ili ne..al farbana naravno)
-Ja sam proverila svoj IQ..i imaam i potvrdu :D
-Ja sam samo emotivna luda..ceo zivot sa kretenima

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 27 Sep 2013, 15:13
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

oleg je napisao:
oleg je napisao:
Da li znas zasto sam ti se izvinio?

Ovo sam nesto zeznuo pa ponovio

NE ZNAM

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 27 Sep 2013, 15:23
Korisnikov avatar
*VIP*

1. Jesu ti dosadna moja 'naivna' hipoteticka pitanja ?
2. Znas da me briga i ako jesu hahaha ?
3. U Njemackoj si....u Munchenu na bavar festu, .... izabiru te kao miss dekoltea ( oni to rade da ne bude provokacija) tog dana i trebas da izadjes i da kazes nesto...na njemackom naravno..sta ces reci ?
4. Prilazi ti tipicni njemac...zut, pomalo rumen u obrazim i ti ga gledas i na glas govoris...jao dje me ovaj rumenko nadje..a on na nasem jeziku progovara i kaze...ljepotice, ozelio sma da vas pitam moze li jos jedno pivo na racun kuce..kako reagiras!?
5. Dolazis u Africu....odmah po silasku sa aerodroma te okruzuju zgodni crnci i gledaju u tebe zalosno i moljecivo...a ti jedes sendvic jer si gladna i crijeva su ti na ledjima....sta ces da uradis?

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 27 Sep 2013, 15:24
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Molena je napisao:
July...mnogo zlih,pokvarenih, sujetnih i neispunjenih ljudi i zena i supruga...popise mi energiju...ali ovim putem im porucujem...mozete da mi popu*ite :D

Idemo dalje:

1. Imamo forumski kviz...sjedis na stolici i trebas da koristis jokera zovi...pitanje je vezano za privatna spletkarenja...koga zoves?uffffff..Molena, ako mi verujes, da ne bude da vrdam..posto ne spletkarim na PP, chatovima, skype ne koristim i sl, ne mogu ja biti siguran ko spletkari a ko ne..Al zbog onih izjava ''znam ja ali necu da kazem ili nemoj ja da pocnem..ili rekla sam ovoma na PP ovo a onome ono..pricali smo o ovome na PP i sl....recimo Senka...a opet dodajem..kod mene ne spletkari niko nista...
2. Ispred tebe se nalaze tri folk pjevacice ( Sandra Africa hahah...dje je iskopa, Semsa Suljakovic i Lepa Brena) ...a na drugoj strani imas Stinga...moras da se odlucis koji koncert bi ti bio 'profitabilniji'..koga izabires?e jbg..profitabilniji..Sandra otpada-ko bi tu dosao, Semsa nekad bila popularna sad zbog turbo gega mega folka pomalo zabrovaljena,Lepa Brena-jbt da li bih sad napunila stadion kao nekad u Rumuniji-Bugarskoj i sl..Sting..jeste zvezda i bilo bi mnogo ljudi, ali bi i koncert bio mnogo skuplji..sama organizacija i sve ostalo..tako da ne bi to bas bilo profitabilno...Aj nek bude Lepa Brena
3. Lutas Zagrebom...ne znas sta da radis, ne znas grad, ne znas ljude....i odjednom ti padne na pamet Pitt...ispred tebe odjednom internet caffe...ulazis i pises mu da si tu i tu...ili nastavis da lutas u nadi da ces opet zapeti za trotoar ispred nekog zgodnog purgera?ma pisala bih mu..sto da ne..da popijemo kaficu..ispricamo se ko ljudi
4. Otpala ti peta na cizmi...zima je, ne mozes bas bosa da nastavis...imas super haljinu na sebi...a krenula si na zurku na kojoj te ceka neko jako vazan.imas rezervne patike u gepeku od auta...obuci ces ih pa kud puklo, ili imas neku drugu soluciju ?imam drugu soluciju..uvek kada nosim cipele sa visokim potpeticama u torbi nosim super lepak..

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 27 Sep 2013, 15:29
Korisnikov avatar
*VIP*

1. Nalazis se u hotelu u Grckoj...sve si skunala sa sebe i samo badel mantil imas na sebi , zelis pod tus...prije toga izlazis na balkon da zapalis cigar...vrata se zatvorise i PRC....nalazis se na vrhu hotela...sta ces da napravis?
2. Setas Beogradom...sjedas u kafic, decembar, novogisnja zurba, svi sa nekim kesama negdje zure...i pored sebe ugledas zensku sjedi za stolom...i gledas i gledas..kad jbt Molena :D , sta bi prvo uradila ?
3. Ides u kupovinu...ulazis u prodavnicu sexy rublja...gleda te ona prodavacica, sva nafurana, odmjerava te od glave do pete...i kaze, izvinite nemamo velikih brojeva svi su mali...sta bi joj rekla ?
4. Ulazis na forum..ovaj put treba da ukucas imena 23 forumasa koji su dosadni...?
5. Sjedas opet na stolicu forumskog kviza...i opet si na jokeru zovi...pitanje je ovaj put vezano za opce znanje...koga zoves?

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 27 Sep 2013, 15:31
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Molena je napisao:
1. Dosla si na forum...kako bi pristupila forumu treba da navedes tri osobe ( sigurno ces pogrijesiti buahahaha) sa negativnom energijom...cije nickove ces napisati?e da ga bes..ja negativne osobe se trudim da ne primetim..jer sam ko upijac negatvine energije..i posle meni bude lose a drugi se izduvali..al ajde kad moram...Vuja...Laza kad je nadrndana ( to ranije sad je slabo vidjam) I Senka u poslednje vreme komentarima i upadicama, ne samo generalno nego i licno prema meni a nicim izazvana
2. Sta mislis....sta je pored obitelji/porodice najsvetije ?kumstvo pa prijateljstvo..iskreno i pravo...
3. Sta mislis koliko ljudi ozbiljno ili samo sablonski ne razmisljajuci izgovaraju pri zenidbi rijeci 'u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti' ?vecina ih i ne slusa sve to...
4. Dolazis na kupanje...cijeli dan prije toga si razmisljala o kupanju na toj rjecici...i shvatis da si zaboravila kupaci kostim...na sebi imas bijeli pamucni ves, i crni cipkasti grudnjak...sta ces ?grudnjak cu ostaviti ves skinuti..hehehehehehhe , salim se..ma ako mi je bas toliko stalo okupacu se..u brusu i vesu..briga me
5. Prilazi ti sef stolu...i kaze, slusaj...zasluszila si povecanje, medjutim...treba mi tvoja odluka...mogu da ti povecam placu za 200 eura, ili da tih 200 eura podjelim na vas cetvero koji radite isti posao...Ti si najvrednija i zasluzujes, i oni ne moraju znati za povecanje..ali ti moras da odlucis ? na cetvoro naravno..slicna situacija se zaista desila prosle godine

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 27 Sep 2013, 15:37
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Molena je napisao:
1. Jesu ti dosadna moja 'naivna' hipoteticka pitanja ? ma ne
2. Znas da me briga i ako jesu hahaha ?znam
3. U Njemackoj si....u Munchenu na bavar festu, .... izabiru te kao miss dekoltea ( oni to rade da ne bude provokacija) tog dana i trebas da izadjes i da kazes nesto...na njemackom naravno..sta ces reci ?jel moram na nemackom da napisem? ako moram da ga ebes ne znam nemacki..al ajde za tu priliku bih naucila da kazem...Hvala vasim ocima sto su nasle put do moga dekoltea..i taj prizor im se svideo...
4. Prilazi ti tipicni njemac...zut, pomalo rumen u obrazim i ti ga gledas i na glas govoris...jao dje me ovaj rumenko nadje..a on na nasem jeziku progovara i kaze...ljepotice, ozelio sma da vas pitam moze li jos jedno pivo na racun kuce..kako reagiras!?Ne hvala, ja nikad ne prihvatam pice od ''drustva za susednim stolom'', gazde restorana i sl...Dakle zahvalila bih se i rekla da ne mogu
5. Dolazis u Africu....odmah po silasku sa aerodroma te okruzuju zgodni crnci i gledaju u tebe zalosno i moljecivo...a ti jedes sendvic jer si gladna i crijeva su ti na ledjima....sta ces da uradis?posto nikad ne nosim samo jedan sendvic, nego ono za svaki slucaj, sigurno bi se naslo jos par sendvica u torbi. podelila bih im to sto imam..dala i taj svoj..msm ono..ako se ne gade da jedu posle nekoga drugog..a j cu jesi kasnije..glad bas mogu da trpim, al ozbiljno..

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 27 Sep 2013, 15:38
Korisnikov avatar
*VIP*

1. Pukla ti peta, zima je...imas rezerne patike u gepeku, imas sexy haljinu na sebi i zuris...a po vragu si prebacivala stvari u fensi torbicu i nije bilo mjesta za super ljepak..sta ces da napravis? :D

2. Sa smislom za humor se rodis ili ga usput kroz zivot kupis?
3. Koje vrijednosti su najvaznije koje zelis da usadis svom djetetu ?
4. Koliko je istina , da se sve nosi iz kuce...znaci ono sto je u kuci i kako se roditelj postavlja, dijete nosi sa sobom i van kuce ?
5. Jesi li ikada probala nesto od narkotika ?
6. Sta je veci grijeh..prijevara ili laz ?
7. 'Odijelo cini covjeka' ... ima li istine u tome?
8. Znas li da plivas i kada si naucila?
9. Da li si upoznala neku od slavnih osoba koje su razbile neke tvoje dotadasnje stereotipe?
10. Ko je oleg ? :lol:

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 27 Sep 2013, 15:41
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Molena je napisao:
1. Nalazis se u hotelu u Grckoj...sve si skunala sa sebe i samo badel mantil imas na sebi , zelis pod tus...prije toga izlazis na balkon da zapalis cigar...vrata se zatvorise i PRC....nalazis se na vrhu hotela...sta ces da napravis?uh...nemoj ovo.ne znam.plasim se visine..verovatno bih dobila napad panike i vikala odozgo sa balkona ko blesava dok ne dodju gore i razvale vrata
2. Setas Beogradom...sjedas u kafic, decembar, novogisnja zurba, svi sa nekim kesama negdje zure...i pored sebe ugledas zensku sjedi za stolom...i gledas i gledas..kad jbt Molena :D , sta bi prvo uradila ?Pa ustala prisla stolu i rekla..dje si kozo jebote :D..obradovala bih se stvarno
3. Ides u kupovinu...ulazis u prodavnicu sexy rublja...gleda te ona prodavacica, sva nafurana, odmjerava te od glave do pete...i kaze, izvinite nemamo velikih brojeva svi su mali...sta bi joj rekla ?dobro..onda mi preporucite tu prodavnicu u kojoj vi kupujete ves..Tamo ocigledno imaju
4. Ulazis na forum..ovaj put treba da ukucas imena 23 forumasa koji su dosadni...?
pa da li si normalna 23?
pa toliko nema forumasa na forumu..ono greneralno
5. Sjedas opet na stolicu forumskog kviza...i opet si na jokeru zovi...pitanje je ovaj put vezano za opce znanje...koga zoves?Zexa..ako nije tu ..onda Komsinicu

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu