Tema posta:Re: Julia | Poslato: 27 Sep 2013, 00:50
Kad porastem biću kengur
Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
Iskra je napisao:
znam .. mrzi me koliko hoćeš bilo je reči i ovakvih i onakvih al ova pesma ti i ja i čat kao da je juče bilo
molim te ne zameri ovoj blesavoj glavi danas
Hej...ludajo..zasto da te mrzim? Kakvih reci?
Ufffffffffffffffff....podseti me...ova pesma..i sve ono..znas vec... I nikada ja tebe ne mogu da mrzim...a i nemam razloga..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
Tema posta:Re: Julia | Poslato: 27 Sep 2013, 00:51
Kad porastem biću kengur
Daniiiiiiiiii..izvini..ja ne otvaram ovaj spomenar skoro nikad (moja greska jbg, nemam naviku) pa nisam ni videla tvoje poruke...
Cula i pesmice..i znam da si se lepo provela...ljubim
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
Tema posta:Re: Julia | Poslato: 27 Sep 2013, 00:52
Kad porastem biću kengur
Hvala Zlobnom i Lazi...divnooooooooo :* ljubim i vas..oboje da se zna....
Tema posta:Re: Julia | Poslato: 27 Sep 2013, 00:53
Kad porastem biću kengur
Вучица je napisao:
Takva sam kakva sam, sviđalo se to nekom ili ne! Imam svoj kodeks, i niko ga ne može promeniti. Ne, nisam uobražena, ja sam samo svesna svojih kvaliteta, i ne dam nikom da me gazi. Ne letim visoko, već čvrsto stojim na zemlji, imam jasno definisane želje i postavljeni cilj u životu. Jer temeljni zakon života je pozitivnost.
Vukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....sta da kazem..ostavila si me bez teksta....
Tema posta:Re: Julia | Poslato: 30 Sep 2013, 17:16
Kad porastem biću kengur
Komsinica je napisao:
Nesto ja oslikala... jednom... Neka bude tu kod tebe... ti umes da cuvas
Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu