Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Sara : ''Ja sam mlada, a to košta'' ''Ja se nikada za lovu nisam kresala'' ''Ja sam poštena, a to košta'' ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

|
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46218
|
Sad sam se uključila u pregled dana...i ništa povezati ne mogu... ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Auuu kako je gadan IvanTržan Zna li on uopšte da je Golubovićki umro otac ? Non stop drobi... Jadan tvoj otac kada te tak'u vaspit'o
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Eeee da...čula sam to...napravio je veliku grešku što je ušao unutra... Sve greška za greškom...
|
|
Žex
|
|

rang

|
Još priča kako bi Jeleni nabio tako da ne bi znala šta ju je snašlo
Ivane, idiote. Možda ti ćerkica gleda ovo...Baš je pajser
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Sad sam čula šta budala lupeta...bruka od muškarca...
|
|
Žex
|
|

rang

|
Još onaj bahati stav... Auuu Glas mu je kao da je ceo život gledao ''Vidimo se u čitulji'' Još kada reče ''Ne znaš ti kakve ja sve ludake na ulici poznajem'' Uh što mrzim te nabeđene dripce kao što je ovaj Ivan Tržan. Tačno se vidi da je frustriran ženama, pa je većinu napušio najžešće moguće Uvrede tipa ''nabijem te na qrac'', ''puši mi qrac'' ... govore puno o njemu i verovatno kompleksu veličine (pikolo sajz) samog Ivanovog vršnjaka ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|