Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 20 Jul 2025, 23:49

Autoru Poruka
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 25 Sep 2013, 14:05
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Ako je on odlucio napisao pjesmu vezano za to pa on je kreten

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 25 Sep 2013, 14:09
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Evo,pročitaj tekst...a upravo čitam i da je Miki gađao Golubicu ciglom...ali 'nije dobacio' ddo nje...ni blizu...

http://www.kurir-info.rs/gavrilovic-sni ... ak-1001363

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 25 Sep 2013, 14:14
Korisnikov avatar
Born to die

Kakav kreten, al bih ga isamarala. Kako je on isfoliran, a nema pojma da pjeva.
Slusama sam ga na koncertu "Volim 90-te" Kad se koncert zavrsio , on je sam ostao jos, kao da peva uzivo pesmu
cini mi se ona "Dosao sam da te zenim" tako nesto, napio se kao stoka, skinuo majicu, valjao se po bini...
A pazi i Vendi koja kokoska, bolje neka gleda sta je ona sve radila......samo njene slike govore vise od rijeci....

ahahaa al su smjesni komentari ispod ovih vesti

Mene bi bilo sramota da kazem da sam bio sa njom, a ovaj pacenik se jos i hvali...

SASTALO SE ZLO I GORE DA SE NESTO DOGOVORE

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 25 Sep 2013, 14:16
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Samo da još i Gavrilovića ne ubace unutra... [mojzidic.gif]

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 25 Sep 2013, 15:33
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

MeGi je napisao:
e super sto ste pisali, sve sam vas procitala
i dobila informaciju ko su sluge, sinoc nisam gledala:)
A zar Lepi Mica nije znao jos pre ulaska gde sluge spavaju....a jbt kako smesan covek, mislim da on nece ispasti...

E Zex cini mi se da sam negde citala da je Vendi izjavila da je ta Mis Svetlana oralno zadovoljila Ivana Gavrilovica na nekoj zurci
valjda ga Vendi uhvatila kako izlazi iz Wc-a i zakopcava se [zenskismeh.gif]

Sećam se da je ova Miss Svetlana bila u vezi sa Ivanom Gavrilović, a kada je Ivanova žena za to saznala nalupala mu je par šamara i onda je Ivan podvio repić.
Posle ga je Mister Svetlana nazvala šonjom i tako to...
Što se tiče orala, to ne znam. Svetlana deluje kao neka jeftina droca, pa me i ne čudi ako mu je pipkala ćunu

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 25 Sep 2013, 16:20
Korisnikov avatar
Born to die

Hahhaha kako smesna scena kad se Crni i Lepi Mica svadjaju dok Jelena i Edin mirno caskaju pored Crnog
koji se dere . Ne znam kako izdrze ostali koji slusaju tako te svadje da ne prokomentarisu, d ane ucutkuju ili bilo sta kazu,
vec samo mirno kuliraju.....i za to treba imati zivce:)
Ovaj Cupa je takav ljigavac.....bez razloga izvredjao Suzanu, a nije je do kraja saslusao sta ima reci....
Bio mi je smesan i Marko Vanila dok objasnjava Cupi da nije fer sto je prosuo ulje, trenerka mu na pola dupeta stoji, virile bele gace [zenskismeh.gif]
Marko Crnogorac.....ufff napokon da priblize kameru kad ga snimaju ahahahaah mislim da je bas bas ok decko, svidja mi se kod njega sto se ne ponasa klinasto....a opet zna da se sali..... Uporedite samo njegovo ponasanje sa Ivanovim? Znaci Ivan katastrofa, kao da ima 15 godina....glupan kao vidi da ga Sara zavitlava, da se igra a opet trci za njom i pravi ljubomorne scene tipa "Nemoj da nosis ogrlicu".
Raspisala se ja [zenskismeh.gif]

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 25 Sep 2013, 16:36
Korisnikov avatar
Born to die

Stanija i Filip

Boris i Kaća se ljube na livadi!
Golupčići su se dohvatili naočigled svih i dok je maneken bio go do pojasa, pevačica ga je zajahala i počela da ga mazi

A ova izjavila da na ulasku da je muskarci na Farmi ne zanimaju , kakva curka. Mogla je reci ako se desi -desi se....
Evo citam svadjali se Mica i jelena G jer je ova opet uzela konzervu ahahah bilo je strasnih psovki a Jelena sve smisljeno radi, provalila sta kome smeta, samo da ih izbaci iz takta...

UUU Miki drugi put pokazuje agresivnost, steta, bez toga mislim da bi mogao pobediti ili biti medju bar prvh 3
gadjao Jelenu G ciglom, ali nije je pogodio.....a i Miki kad bude agresivan , kasnije se pokaje pa pokusa da opravda to
sad je kao nervno rastrojen, i hoce kuci jer se plasi povrediti nekog. MA DA!

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 25 Sep 2013, 16:45
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Miki je u dubiozi zbog kockarskih dugova i ova njegova agresija samo je produkt te njegove zavisnosti.
Duguje desetine hiljada eura i tačno zna šta ga čeka ako zelenašima ne vrati na vreme. Ovo sa ciglom mu nije trebalo, a verovatno ga neće ni kazniti zbog ovoga čim ga nisu izbacili kada je udario Vanilu. Produkcija je potpuno izgubila kompas, jer ne ume da zavede red i mir. Do kraja serijala neko će ozbiljno biti povređen. Živi bili pa videli.

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 25 Sep 2013, 16:48
Korisnikov avatar
Born to die

Pa nisu ga izbacili jer Vanila mu je oprostio, da se Vanila svadjao s anjim i zahtevao d aga izbace mislim d abi ucinili to.
A Jelenu g nije pogodio, mozda se samo onako igrao s akamencicima ahaha
A otkud znas da je u kockarskim dugovima?

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 25 Sep 2013, 19:23
Korisnikov avatar
Born to die

UPLAŠILA SE MIKIJA: Zorica pala u nesvest!

Nakon što je Đuričić ciglom gađao Jelenu Golubović, pevačica se toliko prepala da joj je pozlilo kada je krenula da traži pomoć od produkcije

Slika
Zorica MarkovićFoto: Pink BH
Posle incidenta u kojem je Miki gađao ciglom Jelenu Golubović, Zorica Marković je počela da se guši od straha, a kada je potrčala do kapije da pronađe nekog ko će joj pomoći, onesvestila se!

- Prepala sam se pa sam mahinalno otišla da tražim pomoć kod kapije. Pala sam i ne znam ko me je polio vodom i povratio me. Neko je rekao: “Misli na svog sina” – ispričala je Markovićeva koja je dodala da se baš potresla zbog Mikijevog ispada.

- Ležala sam u krevetu jer me gušilo zbog bronhitisa i čujem čitavu frku. Videla sam kako Miki baca ciglu prema Jeleni, a onda uleće i sve krši i lomi po kući. Čula sam da je rekao Mići i tebe ću da udarim ako se ne skloniš. Videla sam mu da razjaren, životinjski pogled u očima – objasnila je Zorica.

(Telegraf.rs)

A komentar ispod vesti
MOZDA JE SEBE VIDELA U OGLEDALU PA SE UPLASILA [zenskismeh.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu