Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 21 Jul 2025, 16:38

Autoru Poruka
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 25 Sep 2013, 10:56
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Lepa Sara možda će da odradi pijačare, pa će onda i trpeza biti bogata.
Imala je dečka napolju pa je prešla na Ivana. Posle se smuvala sa drvenim Akijem. Mislim da će odraditi nekoliko pijačara i tako povratiti izgubljeni ugled u kolektivu.
Lepi Mića je obična smlata koja je novac zaradila ratno-huškačkim pesmama. On i onaj bolid Tompson su ista bagra. Nema razlike

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 25 Sep 2013, 11:00
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37

teških lezilebovića majko rođena...niko niš ne dela..melju žita koliko im dovoljno za obrok..kukaju nemaju dovoljno hleba..a leže besposleni celo jutro...nije mi jasno što ne namelju brašna za celu sedmicu..ajde..oprostila bi im da pričaju nešto zanimljivo, il' ogovaraju k'o ljudi...al' tolko mlate praznu slamu da ih greota slušati...

..auuu što me iritira ova mis svetlana, ko god da je...

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 25 Sep 2013, 11:03
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Žex je napisao:
Lepa Sara možda će da odradi pijačare, pa će onda i trpeza biti bogata.
Imala je dečka napolju pa je prešla na Ivana. Posle se smuvala sa drvenim Akijem. Mislim da će odraditi nekoliko pijačara i tako povratiti izgubljeni ugled u kolektivu.
Lepi Mića je obična smlata koja je novac zaradila ratno-huškačkim pesmama. On i onaj bolid Tompson su ista bagra. Nema razlike

..e da..iritira me i lepa sara...msm, nju mogu gledati..al' kad progovori...e onda poželim kadar da bilo ko cepa drva...nkako mi laganija rabota i bolji prizor nego nju slušati kako pokušava reći, bilo šta...

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 25 Sep 2013, 11:05
Korisnikov avatar
rang
rang

Kako vidim Minka slični nas iritiraju. Ta Miss Svetlana davno je imala aferu sa onim idiotom Ivanom Gavrilovićem. Možeš misliti koji je ona kalibar kada u njemu vidi muškarca

Slika

Slika

Što se tiče njihovog rada (nerada) pa oni broje koliko su puta okretali vodenicu. Dotle to ide.
Neradni su do zla Boga

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 25 Sep 2013, 11:09
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

..au..al' je grdna....

..žex, i men' se čini da nam uvek isti izbori...il' bar donekle...

p.s. ne mogu ti oprostiti što mi ekrema uzimaš za ozbiljno, a ostalo je ok... [namigusa.gif]

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 25 Sep 2013, 11:14
Korisnikov avatar
rang
rang

Ekrem me nervira jer je sve fore davno istrošio i opet puca na isto....
Samo zato

Minka, ide Žex. Mora se nešto i uraditi.
Ti dolazi češće ovde. Da nije Megi, Senke, mene, ovde bi vladala paučina.

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 25 Sep 2013, 11:18
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

..hehe..jel' ti to meni predlažeš da preuzmem ulogu čistačice i povremeno počistim, a... [namigusa.gif]

..pozzz Žex...i pišemo se... [pozz.gif]

..ekrema gledaj kao smešnog i neće te nervirat garant...men dovoljna negova faca...i eto smeha...

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 25 Sep 2013, 14:00
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

e super sto ste pisali, sve sam vas procitala
i dobila informaciju ko su sluge, sinoc nisam gledala:)
A zar Lepi Mica nije znao jos pre ulaska gde sluge spavaju....a jbt kako smesan covek, mislim da on nece ispasti...

E Zex cini mi se da sam negde citala da je Vendi izjavila da je ta Mis Svetlana oralno zadovoljila Ivana Gavrilovica na nekoj zurci
valjda ga Vendi uhvatila kako izlazi iz Wc-a i zakopcava se [zenskismeh.gif]

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 25 Sep 2013, 14:01
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Hej Minnie sto ne komentarises malo Marka Crnogorca:)

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 25 Sep 2013, 14:04
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

MeGi je napisao:
e super sto ste pisali, sve sam vas procitala
i dobila informaciju ko su sluge, sinoc nisam gledala:)
A zar Lepi Mica nije znao jos pre ulaska gde sluge spavaju....a jbt kako smesan covek, mislim da on nece ispasti...

E Zex cini mi se da sam negde citala da je Vendi izjavila da je ta Mis Svetlana oralno zadovoljila Ivana Gavrilovica na nekoj zurci
valjda ga Vendi uhvatila kako izlazi iz Wc-a i zakopcava se [zenskismeh.gif]

Hahahaaa Megi...noćas sam pročitala da je Ivan Gavrilović sve to 'opevao',pa se sprema hit u najavi...hehehee...mošmislit...
Moram pronaći tekst da pročitaš...nisam htjela kačiti taj tekst,pravim selekciju...;)

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu