Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Evo ga leži u sobi i kaže da mu ne pada na pamet da spava u smrdljivoj štali. Izgleda da će uskoro stići pismo i Bye Bye
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46218
|
Aaaauuuu...pa on se baš zaigrao...ali bi mi bilo žao da ga izbace...i kako da izbace njega kad nisu Mikija za tuču... 
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Neka ga izbace kada je pizdurina (sorry na izrazu) Zaleg'o u krevet i onim bednim telećim pogledom gleda u svim pravcima i non stop govori kako ne želi da spava u smradu....Ne ložim te, stvarno tako priča
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Pa vjerujem ti ja...ali mu to nije pametno,to je ozbiljno kršenje pravila...
|
|
Žex
|
|

rang

|
Mislim da je još uvek u sobi. Malopre se završio prenos uživo kod nas. Ukoliko uskoro ne ode u štalu na spavanjac popiće šut kartu
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Eeee svašta...mislim da se on samo folira...
|
|
Žex
|
|

rang

|
Rasaniće se kada dobije šut kartu... Ne znam šta se trenutno dešava, ali ako je odbio štalu sprema mu se kapija
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Jel' se šlogirao Lepi Mića ? Jel' mu smetao miris balege pošto svi mi dobro znamo da je on ordonans na dvoru kraljice Elizabeze, pa nije navikao na taj smrad. Neka je sramota zadrugu što Lepog Miću šalje u te neadekvatne uslove. U štali su nepovatno upropastili njegovo rafinisano čulo mirisa i ovo je sramota neviđenih razmera. he
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..lepi Mićo, koji uopšte nije lep ipak služi...to jest spava' u štali al' je odlučio da će bojkotovati ulogu sluge i na pijaci se uopšte neće potruditi oko dobijanja potrepština za sledeću sedmicu.. --lepa Sara, koja jeste lepa, takođe spavala u štali, al' kako će ona odrađivati ulogu sluškinje niko ne mož znati, jer kod nje sve promenjivo...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
...trenutno ivan, edin i crni vode neke dubokoumne razgovore o bog te pita čemu, al' s obzirom da ivan vodi glavnu reč, biće da je tema sara...
|
|
|
|
|
|