Snow je napisao:
1..jel imas decka? 2... sta volis da obuces 3..koju muziku slusas... 4... da li je dobar sex najbitniji u vezi... 5.. sta ces biti kad porastes 6 jel bi oprostila prevaru 7 da mozes da biras savrsen brak ili 50 hiljada evra 8 jel me volis?
1.Udata sam ...duze vreme
2.U glavnom oblacim farmerice i neku majicu ali ako sam na poslu to zahteva drugaciji stil oblacenja ...
3.Slusam sve skor sem turbo mega giga folka .
4.Zavisi sa koliko godina postavljas ovo pitanje. Kad si mlad sex je najbitnija stavka , kako vreme prolazi tako se i misljenje menja,Mada ni onda nije manje vazna samo su druge stvari koje se nametnu vremenom postnu malkice vazniji.
5.Ja sam upravo ono sto sam htela uvek da budem ...konacno sam nasla posao gde se uklapam savrseno i s ljubavlju radim.
6.Da sam ovo pitanje dobila sa 20 moj odgovror bi kao iz topa glasilo : Ne! Sad ? Pa nemam pojma , mozda ....zavisi kakva je prevara i koliko puta se desila .
7. Savrsen brak ne postoji kao prvo , no ni vatru ne mozes da upalis a da ne zadimi . Novac je samo problem , ako ga nemas onda je to problem ako ga imas onda pretezno ljude pretvori u snobove i ostanes sam sa svojim novcima, laznim devojkama i drugovima pa opet je problem. Ja biram brak pa makar i da nije savrsen
8.Naravno da te volim ...ja svakog volim tako me mama naucila
![[okac.gif] [okac.gif]](./images/smilies/okac.gif)