Autoru |
Poruka |
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
bice ubivene sa tonu dinamida xaxax
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
kad ostaneš bez piva-grejp ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Julia je napisao: Snow je napisao: zato sto me prozivas sa ovom polugolom devojcicom ma ko te proziva ..ne bre stvarno ja vam uleteh u dijalog..a potpuno nema veze sa forumom ono napisano... isto je i sa mnom Julia...ja pisala u skladu s temom a on se pronasao...i sad mu ja kriva  Ma stavljaj i na crnu i na kakvu god hoces heheh
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46194
|
...od iznevjerenog povjerenja.
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Још горе је кад имаш поверења од почетка, А онда установиш да те неко фолира, такође од почетка. Кад погледаш, није те изневерио, јер није ни био искрен, од почетка.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
od ravne crte.... ps..da se razumemo, ne mislim na onu narko crtu..nego kad prestane covek da oseca..oko njega se desavaju stvari..a njemu sve ravno..bez osecaja... Tada shvati da je lepsi cak i onaj osecaj povredjenosti..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
joj da. ravnodusnost, totalna.
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Komsinica je napisao: joj da. ravnodusnost, totalna. ufff..to ne volim bas..msm kod sebe...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46194
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Још горе је кад имаш поверења од почетка, А онда установиш да те неко фолира, такође од почетка. Кад погледаш, није те изневерио, јер није ни био искрен, од почетка. Da...samo što kasno shvatiš da nije bio iskren od početka. Pa ne znaš šta je gore,što je tako,ili što nisi to shvatio na vrijeme.
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Julijana, ni ja, veruj mi, kod sebe.
|
|
|