Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 04 Avg 2025, 20:47

Autoru Poruka
casual
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 23 Sep 2013, 13:18
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

Vucice naravno da ce biti bolje. nemoj biti tuzna.
mene vec tri dana mori i kida jedna situacija u kojoj se nalaze neki ljudi, rodjaci od mog druga.
tuga i cemer.
tako da, glavu gore danas je lep dan i nece se vratiti. sutra dolazi jos lepsi.
ustani, protegni se odbaci teske misli prosetaj malo i bice bolje. jel hoces da tako uradis?

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 23 Sep 2013, 13:21
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

Julia je napisao:
Ok Vuki...

aj sad da cujem tj procitam i tvoje misljenje...

1,Sta bi promenila na Forumu?
Енергију
2.Da li mislis da bi forum bio aktivniji da se ugasi PP?
Док овде нисам дошла нисам знала да је тај ПП шоу. Елем, угасила бих га на једно месец даначисто да видимо шта би се десило [zenskismeh.gif]
3,3 foumasa koja sire pozitivnu energiju na forumu
Искра
Лаки кад је у елементу
Триле кога нема

4, 3 forumasa koja sire negativnu energiju na forumu
хмм ај овако
Бос
Пит кад не зна да стане
Лаки кад није у елементу
ово је моје мишљење што никако не значи да сам у праву

5,Najsujetnija osoba na forumu? (po tvom misljenju)
хмм ух ово је баш ал јбати га сад кажу да сам ја
6,Najiskrenija osoba na forumu?(isto po tvom misljenju,ne mislim na licna pisanja na PP vec na osnovu onoga napisanog javno)
сада Змајко (да нон стоп исте никове непишем) а са њим некуцкам на ППовима нити имам контакт, исти је од првог дана
7.Virtuelne ljubavi..da ili ne? tvoje misljenje..prednosti i mane..
Е о том Виртуелна љубав илити нет-веза сазнала сам пре две ил три недеље шта је [zenskismeh.gif]
Што значи да сам на оној Теми увек грешила јбга [shakinghead.gif]
Предност; - могу бити баба од 80 год ида мувам клинца од 20 фуууууууууууууууууууј ово је чиста травестија, Мана ; могу ставити слике моје унуке ко да сам ја зар не па изволте верујте
Чекај да то мој пилећи мозак свари па ћу ти искрено рећи, још увек ми то није јасно.
8.prednosti i mane virtuelnog sveta uopste?
Могу Поетесо само из свог угла, овде сам да се одкравим, иначе сам строга и веома крута особа, овде учим како да се опустим, прилагодим свему ономе што у реланом животу НИКАД НЕБИХ.
9.Sta najvise moze da te povredi ili uvredi u ovoj vrsti komunikacije
Нико и ништа. Све и свашта.
Али највише одобе за које сам ``везана`` тј са којима се куцкам.
Сваку увреду памтим ко корњача јер сам од онијех што невређа сем кад жели.

10.Da li i kritiku mozes da prohvatis kao iskren gest nekoga ili vise volis ''lazno'' tapsanje po ramenu?
Критика. Свака је критика добродошла, ма колико година да имамо увек се ради на себи с циљем бити бољи.

Vrh
Snow
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 23 Sep 2013, 13:23
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44

sramota je da neko ne napise da sam ja najiskreniji..banujte ga odmah

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 23 Sep 2013, 13:25
Korisnikov avatar
Moderator chata

casual je napisao:
Vucice naravno da ce biti bolje. nemoj biti tuzna.
mene vec tri dana mori i kida jedna situacija u kojoj se nalaze neki ljudi, rodjaci od mog druga.
tuga i cemer.
tako da, glavu gore danas je lep dan i nece se vratiti. sutra dolazi jos lepsi.
ustani, protegni se odbaci teske misli prosetaj malo i bice bolje. jel hoces da tako uradis?

хммм Срно само кад сам НЕМОЋНА оваква сам
и ја сам преживела ових месеципо дана од годишњег одмора свашта ружно
тако да када би могла гумицом да избришем и вратим се у Јули
била бих најсретнија а сад се све акумулирало [boredsmiley.gif]
издржаћу јер морам, нема ми друге
ма идем после код нашег другара на кафу

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 23 Sep 2013, 13:27
Korisnikov avatar
Moderator chata

Julia je napisao:
Senka je napisao:

Što bi ova tema bila izuzetak?

Al dobro AJDE ovako...posto sam najdobronamernije napisala komentar i isto tako dobila najnormalniji odgovor od Vucice, ali je Admin odlucio da se umesa..nicim izazvan...JA se IZVINJAVAM
OVA TEMA NE TREBA DA BUDE IZUZETAK I NA PREDLOG I ODOBRENJE SENKE KOJA JE PRI TOM I ADMIN FORUMA...DRAGI FORUMASI..KRSITE PRAVILA SLOBODNO...NA PITANJA ODGOVARAJTE TACKICAMA..Ili RADITE STA GOD...JER TEMA NE TREBA DA BUDE IZUZETAK (naravno ovo je sve uz odobrenje ADMIN TIMA i niko ko bud krsio u bilo kom smislu pravila ne sme biti sankcionisan)
E TAKO...

PS...Vuki..ovo nema nikakve veze sa tobom..Molim te da ne shvatis pogresno..
Ja i ti smo samo razmenile misljenja i prodisutovale ali posto po misljenju Administratora Foruma TREBA kristi pravila da ne bi TEMA BILA IZUZETAK....ne moras ni na moja pitanja da odogovoris

Поетесо све сам схватила како треба.
Иначе мени на форуму фали здраве и конкретне дискусије, филозофирања и тако тога нечег

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 23 Sep 2013, 13:31
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17

Dobro Senka...Posto ocigledno ovde nesto ne stima.a ti skaces i upadas u dijaloge forumasa, iako jepo meni to bez veze da Admin radi...takodje licne razmirice i netrpeljivost na forumu ne bi trebala da se oseti, sto ovde nije slucaj,i naravno da jednom mora da dodje do pucanja...Ako ti je cilj da forum funkcionise kako treba i da ima odredjeni nivo,,,moras prvo kod sebe dosta toga da promenis..da se manje bavis PP-eisanjem jer iako je ovo 'tvoj forum,....nisi ti direktor firme pa da ti je bitno sta radnici okolo pricaju...e tek onda da ocekujes i od forumasa da se drze pravila...a ako ne moze tako ja mislim da ja najbolje da zakljucas forum..banujes sve koji spamuju koji ti smetaju, koji ti ne odgovaraju..i nek bude forum zatvorenog tipa gde ce se lepiti slicice igrati plus minus i svi ce ziveti srecno i zadovoljno....

PS..i da ne bude ZABUNE...JA ne pisem na PP ni sa kim..i niko me nije nagovorio da napisem bilo STa..imam svoje oci..imma svoj mozak..Umem da citam..i umem da zakljucujem

Hvala i dovidjenja....

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 23 Sep 2013, 13:31
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Julia,ne izvrći.
Nisam raspoložena da ti vraćam,a mogla bih.
A znam da smo se odlično razumjele.

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 23 Sep 2013, 13:33
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Вучица je napisao:
Julia je napisao:
Senka je napisao:

Što bi ova tema bila izuzetak?

Al dobro AJDE ovako...posto sam najdobronamernije napisala komentar i isto tako dobila najnormalniji odgovor od Vucice, ali je Admin odlucio da se umesa..nicim izazvan...JA se IZVINJAVAM
OVA TEMA NE TREBA DA BUDE IZUZETAK I NA PREDLOG I ODOBRENJE SENKE KOJA JE PRI TOM I ADMIN FORUMA...DRAGI FORUMASI..KRSITE PRAVILA SLOBODNO...NA PITANJA ODGOVARAJTE TACKICAMA..Ili RADITE STA GOD...JER TEMA NE TREBA DA BUDE IZUZETAK (naravno ovo je sve uz odobrenje ADMIN TIMA i niko ko bud krsio u bilo kom smislu pravila ne sme biti sankcionisan)
E TAKO...

PS...Vuki..ovo nema nikakve veze sa tobom..Molim te da ne shvatis pogresno..
Ja i ti smo samo razmenile misljenja i prodisutovale ali posto po misljenju Administratora Foruma TREBA kristi pravila da ne bi TEMA BILA IZUZETAK....ne moras ni na moja pitanja da odogovoris

Поетесо све сам схватила како треба.
Иначе мени на форуму фали здраве и конкретне дискусије, филозофирања и тако тога нечег

Vuki.... [ccc3.gif]
Hvala na odgovorima...prvo ...a drugo slazem se...fale konkretne i zdrave diskusije...to je tacno...
da sam mislila da ces pogresno shvatiti..nikada ne bih ni napisala ono sto sam...

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 23 Sep 2013, 13:34
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Senka je napisao:
Julia,ne izvrći.
Nisam raspoložena da ti vraćam,a mogla bih.
A znam da smo se odlično razumjele.

Sta konkretno izvrcem?
KAda budes raspolozena..VRATI...nemam problem sa tim...Ako mislis da imas sa cim...

A i pusti to..odlicno smo se razuemele..Razumem samo konkretno napisano
Ja nemam problem jasno i glasno da napisem sta mislim..za razliku od recimo u ovom slucaju tebe..koja ili nisi raspolozena ili nemas vremena i sl..
Pusti te price molim te

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 23 Sep 2013, 13:37
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

o majn got!

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu