|
Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ne. ni na koga. mrgud sam ja za sebe. vucice jel nisi tuzna vise?
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
casual je napisao: ne. ni na koga. mrgud sam ja za sebe. vucice jel nisi tuzna vise? Срно тужна сам и даље и исто сам намћорко и мргуд ко ти и пуко ми је капилар у оку колико сам плакла пре неку ноћ... тако да можеш мислити које је то дно у ком сам. но, биће боље надам се, она нам свим остаје ко једина сламка
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46280
|
Julia je napisao: Вучица je napisao: Julia je napisao: Vuki.,.ne priznajem uopstene odgovore...  Знам ни ја, ал тако је ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) e pa jbg... nije to poenta...al dobro... Da niko ne shvati pogresno..moje vidjenje...ko hoce da igra...neka igra po pravilima..ko nece...niko nikoga ne prisiljava U suprotnom..igra gubi smisao...a i ispada da neki odgovore jasno precizno i time mozda postanu omrazeni i sl, a drugi diplomatski odgovaraju uvijeno u foliju.. ne razumem zasto..al dobro ajde... Ihihihih,,,ne pretjeruj...postoje i pravila,ona opšta,forumska...u vezi spama npr,pa nikom ne smeta kada se krše...sjetimo se samo kršenja pravila na '+- igrici u kojoj si i ti učestvovala...  Što bi ova tema bila izuzetak?
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Ok Vuki...
aj sad da cujem tj procitam i tvoje misljenje...
1,Sta bi promenila na Forumu? 2.Da li mislis da bi forum bio aktivniji da se ugasi PP? 3,3 foumasa koja sire pozitivnu energiju na forumu 4, 3 forumasa koja sire negativnu energiju na forumu 5,Najsujetnija osoba na forumu? (po tvom misljenju) 6,Najiskrenija osoba na forumu?(isto po tvom misljenju,ne mislim na licna pisanja na PP vec na osnovu onoga napisanog javno) 7.Virtuelne ljubavi..da ili ne? tvoje misljenje..prednosti i mane.. 8.prednosti i mane virtuelnog sveta uopste? 9.Sta najvise moze da te povredi ili uvredi u ovoj vrsti komunikacije 10.Da li i kritiku mozes da prohvatis kao iskren gest nekoga ili vise volis ''lazno'' tapsanje po ramenu?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Senka je napisao: Julia je napisao: Вучица je napisao: Julia je napisao: Vuki.,.ne priznajem uopstene odgovore...  Знам ни ја, ал тако је ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) e pa jbg... nije to poenta...al dobro... Da niko ne shvati pogresno..moje vidjenje...ko hoce da igra...neka igra po pravilima..ko nece...niko nikoga ne prisiljava U suprotnom..igra gubi smisao...a i ispada da neki odgovore jasno precizno i time mozda postanu omrazeni i sl, a drugi diplomatski odgovaraju uvijeno u foliju.. ne razumem zasto..al dobro ajde... Ihihihih,,,ne pretjeruj...postoje i pravila,ona opšta,forumska...u vezi spama npr,pa nikom ne smeta kada se krše...sjetimo se samo kršenja pravila na '+- igrici u kojoj si i ti učestvovala...  Što bi ova tema bila izuzetak? Senka to je tvoje misljenje Nisam ni napisala da je Vucica ne znam kako prekrisla temu..vec da bi igra bila zanimljivija kada bi svi pisali onako kako misle...ne mislim na nju konkretno, vec uopsteno A isto tako poredjenje +- sa ovom po meni vrlo kreativnom igricom je pomalo smesno
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Senka je napisao: Što bi ova tema bila izuzetak?
Al dobro AJDE ovako...posto sam najdobronamernije napisala komentar i isto tako dobila najnormalniji odgovor od Vucice, ali je Admin odlucio da se umesa..nicim izazvan...JA se IZVINJAVAM OVA TEMA NE TREBA DA BUDE IZUZETAK I NA PREDLOG I ODOBRENJE SENKE KOJA JE PRI TOM I ADMIN FORUMA...DRAGI FORUMASI..KRSITE PRAVILA SLOBODNO...NA PITANJA ODGOVARAJTE TACKICAMA..Ili RADITE STA GOD...JER TEMA NE TREBA DA BUDE IZUZETAK (naravno ovo je sve uz odobrenje ADMIN TIMA i niko ko bud krsio u bilo kom smislu pravila ne sme biti sankcionisan) E TAKO... PS...Vuki..ovo nema nikakve veze sa tobom..Molim te da ne shvatis pogresno.. Ja i ti smo samo razmenile misljenja i prodisutovale ali posto po misljenju Administratora Foruma TREBA kristi pravila da ne bi TEMA BILA IZUZETAK....ne moras ni na moja pitanja da odogovoris
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
na ciju stranu ja da stanem?
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Atomska bomba je pisanje potpuno iskreno na ovoj temi i apsolutno niko, ali niko nikad ne da nije bio iskren nego je izvrdao i nije sve napisao radi "mira u kuci".
Snow aj ovamo, cips, pivo, posle cemo neki mastan burek, pa tako..
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46280
|
Julia je napisao: Senka to je tvoje misljenje Nisam ni napisala da je Vucica ne znam kako prekrisla temu..vec da bi igra bila zanimljivija kada bi svi pisali onako kako misle...ne mislim na nju konkretno, vec uopsteno A isto tako poredjenje +- sa ovom po meni vrlo kreativnom igricom je pomalo smesno
Meni je smiješno puno toga,cijeli forum se spamuje,+- je samo bio primjer koji sam navela jer je bilo burno.I svugdje se krše pravila. Svaka tema je bitna,a pravila su pravila.Ako ih negdje ne poštuješ,nemaš prava ni zvocati drugima. Ovo govorim uopšteno,i ne mislim samo na tebe.
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
LaYa je napisao: Atomska bomba je pisanje potpuno iskreno na ovoj temi i apsolutno niko, ali niko nikad ne da nije bio iskren nego je izvrdao i nije sve napisao radi "mira u kuci".
Snow aj ovamo, cips, pivo, posle cemo neki mastan burek, pa tako.. ja sam bio bre iskren,veruj mi...a moze pivo dok se ne ispovredjuju pa cu da uletim da ih dokrajcim xaxax
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 35 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|