Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
I ja cu da spamam i da pozdravim Juliu...nedostajala si znas to 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
xaxaxa pa ovako ni murija ne ispituje ko vi
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Julia je napisao: e ja imam jedno pitanje za koga god.. A sta je problem sa Olegom pa ga psihoanaliziratem a Senka dokazuje, istrazuje i sta god? откуд знам, тражили психоанализу и ја одрадила ону лаичку
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Minnie je napisao: ..nije niš od pomenutog...al' postoji varijanta da se recimo brutalni zaljubi u olegova slovca a posle se ispostavi da je oleg žensko, pa onda ema počne oči vaditi brutu...i eto ti peripetije i vrzinog kola...zato je odma' u stratu bolje znati k'o kosi a ko vodu nosi... ..e al' sam ga objasnila...svaka mi čast...
a ne gresis...zato je najbolje ne zaljubljivati se u slovca... jer tako mozes i gay da postanes..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
MeGi je napisao: - Kada udjes na forum da li vise volis da pises ili da citas druge? да пишем наравно смислено ако је могуче а и да се шалим
- Farbas li se ili si prirodno plava? Фарбам- Izdvoj samo jednog tebi najboljeg forumasa-icu, MORAS hahaha Све што МОРАМ НЕЋУ- Ko po tebi zasluzuje odavno ban na ovom forumu? Moras reci nema izmotavanja е јбга, опет МОРАМ ух па сви смо заслужили у појединим моментима лађење
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
MeGi je napisao: Eto Julija ja se nasla da istrazujem , oduvek sam to volela:) ....ja već sve istražila i imam i zaključak po tom pitanju...al' me hebe što cenim vlasnika olegovog profila pa mi se ne pisucka javno i još mislim pride da oleg opravdava svoje postojanje...i eto....
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Вучица je napisao: Julia je napisao: e ja imam jedno pitanje za koga god.. A sta je problem sa Olegom pa ga psihoanaliziratem a Senka dokazuje, istrazuje i sta god? откуд знам, тражили психоанализу и ја одрадила ону лаичку da..pa laicki proceni i da covek nosi traume iz detinjstva...i da ima psihicki problem i sl.. Ps..da me neko ne shvati pogresno.. Svi se mi brecamo i manje vise uvredimo kada neko nesto napise o nama, pa makar i u bezazlenoj sali..a uglavnom ne razmisljamo da isto tako bezazlena sala,,laicka procena sta god, moze uvrediti nekoga drugoga.. PS..nisam Oleg majke mi..samo psihoanaliziram.... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) evo necu vise spamovati temu obecavam,... Vuki..pitanje za tebe.. KAko si? jel ima nesto novo na forumu od kad ja nisam bila..prepricaj u kratkim crtama Ko koga voli a ko ne voli? ko se sa kim posvadjao?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Minnie je napisao: MeGi je napisao: Eto Julija ja se nasla da istrazujem , oduvek sam to volela:) ....ja već sve istražila i imam i zaključak po tom pitanju...al' me hebe što cenim vlasnika olegovog profila pa mi se ne pisucka javno i još mislim pride da oleg opravdava svoje postojanje...i eto.... e svaka ti cast...Sve se bojim ako ovo dodje do Dacica..oma ce vas vrbovati za neku tajnu sluzbu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Molena je napisao: Ja ne znam o cemu Minnie pise...moram priznati  Koliko mi se cini nismo imali ni jedan problem ti i ja..ako jesmo navedi mi ga? ..niste imali problem al' kad ti napišeš da nekog obožavaš onda se taj automatski obožava...nije stvar direktive već poverenja koje ljudi imaju u tvoj sud...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
E Vuki...po meni nije fer ne igrati se do 'kraja' ovu igricu....znaci ako se postavi pitanje nema vrdanja i kao necu, ne mogu i sto moram ne moram. To je moje misljenje....igra je drugacije zamisljena i u suprotnom oni koji ne zele da odgovaraju iz njima znanog razloga ne bi trebali ni da se igraju  Moje misljenje bez vrijedjanja ikoga...hvala na odgovorima na pitanja koja sam postavila 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|