Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ma na stranu zanimanje njeno....vec kao osoba na Farmi je ok. lepo prica, sali se....i ume da iskulira kad je neko vredja.... ako bude ovakva jos duze vreme, znaci da se ne folira....
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
e pa cekaj, vodila je ona neku radio emisiju dugo, dugo a zabavljala se sa nekim likom pevac neki a jecu je ona promovisala u toj radio emisiji
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Jeste Kone... Ona je ćerku izbacila u etar... Pa dobro, svaka majka bi to uradila za svoje dete. Problem je što ćerka nema blage veze sa pesmom.
Megi, ti i ja uvek ''ratujemo'' oko farmera... Nikako da se složimo, al' ajde... Mislim da se slažemo da je Sara lepa... heh ,)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Ima tu jos da se igra, pokazace se ona
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ona je Slovenka, tata joj Slovenac koji je poginuo kad je ona imala 27 godina
Ma talentovana je ona, dobijala je i nagrade
Ma Zex ne svidja mi se Sara nije mi nesto preterana lepa,prosek je meni je lepsa Jelena milion puta
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ko je po vama najodvratniji farmer, a sa kim biste mogli da popijete kafu, pivce.... etc...
@Megi Jelena gazdarica je preslatka cura. Ima prelep osmeh i to je ono što me privuklo. Vidi se da je cool osoba
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
joj ja ne mogu da odgovorim na to pitanje, jer je ovo tek drugi dan da pratim sa vama
|
|
Žex
|
|

rang

|
E da.... Ti nisi pratila do juče... Megi, odgovori ti
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Najodvratniji farmer mi je definitivno Vajs jer je glup, sam sebe ukopa Ponasa se ko klinac od 16 godina.
A popila bih kafu sa Markom Vukovicem, Edinom, Jelenom J, Dzidzom, Mikijem...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Jelena G nije izgleda na mamu mama joj je nesto cutljiva sve kratko odgovara i izgleda mi kao da je na silu dosla
|
|
|
|
|
|