Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
pa trebali, ali su dobro platili za udarni termin meni smesna ova Zdravko Herbiko Zdravko Herbiko xaxa e a dobra i ona: zlatna ribice ispuni mi zelju... on izranja, ona mu na ramenima: sardino, vrati se u konzervu xaxaxaxa
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Divna rekla za Romanu da peva kao amaater? A je l cula Divna kako peva njena cerka uzivo\? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
A, pa cerka je cerka
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Narode, nemojte da nasedate na te proizvode. Zdravko Herbiko, Zlatno grlo, srebrna krema, Afrička šljiva, naturoplex... i ostala sranja od lekova koja se reklamiraju na Pinku su ništa drugo nego skupi placebo. Moja kuma radi kao farmaceut u jednoj državnoj ustanovi koja se bavi kontrolom lekova i mogu vam reći da su ti proizvodi ništa drugo nego skupo đubre. Tako mi ona kaže pre... To su Mitrovićevi lekovi. Ne znam da li ste primetili da gore navedeni proizvodi reklamiraju se samo na Pinku. STOP
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Isto vazi i za ostale proizvode. Jedino su one yumis supe ukusne, ja probala xexexe
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nije crni ispao....
Hmmm Jelena se nije zaljubila u EDINA PIIIH pOCINJE DA ME nervira sa diplomatskim odgovorima nije ni odgovorila d ali postoji mogucnost da se desi nesto vise od prijateljstva
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
e a ko je ova druga u izolaciji, cime se bavi?
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
zvezda granda jelena Jovanovic a i glumica glumila u "Cose kod Djose"
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Čuj ispao ? Crni će ispasti iz takta kada vidi Golubovićku sa 90% glasova tunajt Ova druga u izolaciji je kao džoker u kartama. Vidiš ga jednom u mesec dana ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|