|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahhah vidi Laki, ..aaa ne ne nije to Laki to je Uther  ....i ja tebe hehe:* Haj dok nisam otisla...jos par: Opisi forumase..vidim sve ih znas, kako i zasto..ne zanima me pretjerano . Laya Vucica Iskra Megi Picard Zlobni Senka Komsinica Pitt Molena e sad stvarno dosta I Vuki ovo je jedno pitanje... 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
aaaaaaaaaaa propustila sam ispitivanja
I nije tacno da sam ja najstarija forumasica oprosti ali nije ti dobro zapazanje tu je Senka, Trile,Molena,LaYa,Lila i ima ih jos sigurno
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Megi je najstariji forumas na Balkanu uz mene naravno,,,hahahaah,jos dok je bila dijete tu je dosla,a sad je vec curetina,,,hahahhaahh
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
aj ne luypaj znaci strasno, kako se lupa cuj to sve sam ja ,sve sam ja a gdje su tu ostali> i ti Pitt si isto najstariji,kao Tw, Rakel-Julija, Minnie,Nero.... ajmeee pa 99% forumasa A ima ih i koji su prije mene dosli na forum
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: aj ne luypaj znaci strasno, kako se lupa cuj to sve sam ja ,sve sam ja a gdje su tu ostali> i ti Pitt si isto najstariji,kao Tw, Rakel-Julija, Minnie,Nero.... ajmeee pa 99% forumasa A ima ih i koji su prije mene dosli na forum Ma daj,dosla si prije mene i na chat i na oba Foruma,ti si legenda balkanskih chatova,,,hahahahaha
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Od nas dvoje na Netu ce duze biti,oni koji bude duže živio,,,bozemeprosti,,,hahahahah
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Jesam na cet, ali tu su bili oni koji su i prije mene dosli i sada su na forumu DAKLE NISAM JA NAJSTARIJA kao i na forumu, ja kad sam dosla na forum onaj prvi,prvi forum srbija tu su vec bili nickovi kao sto su Minnie,Nero,Rakel,Klara,Trile,,Senka,Bubi i drugi TAKO DA PITT ZACEPI!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Jesam na cet, ali tu su bili oni koji su i prije mene dosli i sada su na forumu DAKLE NISAM JA NAJSTARIJA kao i na forumu, ja kad sam dosla na forum onaj prvi,prvi forum srbija tu su vec bili nickovi kao sto su Minnie,Nero,Rakel,Klara,Trile,,Senka,Bubi i drugi TAKO DA PITT ZACEPI!!!!!!!! Ma daj ti si jedna od osnivačica chata,bacila si kamen temeljac,,,ti i Gaga Vracar,,buahahahahah,ja kad sam dosao na onaj chat ti si bila stara kajla,i ja sam ti se obracao s Vi i Gospođo,,,buahahhaahahah
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nemoj da izmisljas bre, je l ti jasno koliko njih je bilo prije mene Tw,Empedokle,Snow i drugi znaci ne mogu da vjerujem kako svi mene stavljaju a sebe preskacu
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Nemoj da izmisljas bre, je l ti jasno koliko njih je bilo prije mene Tw,Empedokle,Snow i drugi znaci ne mogu da vjerujem kako svi mene stavljaju a sebe preskacu Gle sreco,ja govorim u odnosu na sebe,uostalom,kao da je to lose,znas koliko je meni krivo sto nemam najvise staza ovdje,ma idi,,,,
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 52 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|