Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MeGi je napisao: a ko je protiv Simonidine pjesme? Bas mi je zaooo nje, neka puste i njenu pesmu kad mogu i ostale gluposti Ja sam prvi. Kakav Hopa-Cupa ? To je neka govnarija od pesme, a ona nije ušla kao pevačica na Farmu već kao ''internet senzacija'' Znači li to da je i Miki trebao da peva, jer je verovatno negde na Youtube-u pevao nekad janpi itd... Nemo' se ljutiš Megi, ali Simonida je totalni smor, i više od toga ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ivanu je krivo sto Simonida ima znaimanje , iako ima samo jednu pesmu a njegovo zanimanje -bivsimuz ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Najvece svadjalice na forumu:Ivan i jelena G.
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
a to je ta internet senzacija? zbog pesme? apelujem sledeci put da Mitrovic dodje ovde i izabere minimum troje forumasa da imam za koga da navijam
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Kakva internet senzacija, ja nikada nisam čuo za nju. Meni ni iz džepa, ni u džep, ali ta Simonida je najveći smor kojeg sam ikada video u rijalitiju..
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ahaah Kosminice
e a kakve su im ovo cigarete ne drze ih kao obicne
a sto smor Zex, ona je samo fina:)
Suzana dala stapic Jeleni G
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
sto ovaj Ivan Ne voli Edina? Izgleda da je ljubomoran an njega, dao je Jeleni a crni ce dati jeleni i to od srca ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
hm stapici, a ova Jelena, ona ih zesce razvalila izgleda.
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Vajs samo kenja sloba isto jeleni Vec se zna da ce svi dati jeleni Katarina daje stapic Jeleni jer vrsi nuzdu gde oni prolaze steta sto je kamera ne snimi kako vrsi nuzdu hahaha
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ne znam Megi. Meni je totalno neinteresantna. Može da bude fina koliko hoće, ali da je smor, smor je. Crni dao štapić Jeleni ? Ne verujem. Šokiran sam ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|