Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
je l postoji snimak gde se ova ljubi sa Ivanom???? Posto vidim da spominje svog decka iz vani ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Žex je napisao: Senkac, ja imam jako brz net, ali ovaj tvoj link uopšte ne otvara stream Hej... Koneeeeeeeeeeeeeeee..... Ljub ljub...  Bata Žex nista ja ovde ne mogu da pohvatam on zaljubljen u nju, ona ide da pusi, ona zauzeta, on ljubomoran, miki forsira kako ga nisu izbacili kada se potukao? ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Sara : ''Ivan kaže da je zaljubljen u mene. Ako. To poštujem, ali ja sam zauzeta devojka'' Neće proći ni 15 minuta, a Sara i Aki će se ljubiti iza wc-a dok im noge budu gazile Golubovićkino govance ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
kaze sara da je neiskvareno bice evo kvari je Aki ljubi je ona se jadna "opire""
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Žex je napisao: Sara : ''Ivan kaže da je zaljubljen u mene. Ako. To poštujem, ali ja sam zauzeta devojka'' Neće proći ni 15 minuta, a Sara i Aki će se ljubiti iza wc-a dok im noge budu gazile Golubovićkino govance ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Eno ihhhh... Pujjj...nikakvo ona žensko nije...
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ova jadnica Simonida osetila da joj se sprema ispadanje, pa histeriše ne bi li dobila koji minut u pregledu i koji glas više. Strašno koja paćenica
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
a ko je protiv Simonidine pjesme? Bas mi je zaooo nje, neka puste i njenu pesmu kad mogu i ostale gluposti
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
sta vi gledate? ja to ne videh xaxaxa neka place, ona punija, nemam pojma ko je ta
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
to je simonida poslusaj njenu pesmu "Hopa-Cupa"
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Komsinica je napisao: sta vi gledate? ja to ne videh xaxaxa neka place, ona punija, nemam pojma ko je ta To je Simonida hopa-cupa...Ivan alergičan na njenu pjesmu... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|