Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
aha a sto repriziraju?
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
to je bilo sinoc uzivo od 23 h pa do ne znam kad ne repriziraju nego ovo je pregled dana do pola 10
onda ide biranje slusga
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
MeGi je napisao: to je bilo sinoc uzivo od 23 h pa do ne znam kad ne repriziraju nego ovo je pregled dana do pola 10
onda ide biranje slusga aha ok, hvala.
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Senkac, ja imam jako brz net, ali ovaj tvoj link uopšte ne otvara stream Hej... Koneeeeeeeeeeeeeeee..... Ljub ljub... 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Ne zezaj Žex...tu gledaju ljudi iz cijelog svijeti...i meni otvara...
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
lao mi zao ovog Ivana
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Auuu kako je ova Goca gadna. Ma koliko da me nervira ovaj Ivan Tržan ona ga ignoriše kao da je nekoga ubio. Ako ništa on je otac njenog deteta, barem to neka joj bude na umu. Najodvratnija scena je bila kada je prišla blizu Ivana, sagla se i pomazila kera, a njemu ruku ni da pruži. Baš bez veze. Ona je vrlo dobro znala da je on na Farmi, pa ako ga toliko ne podnosi nije trebala ni da dolazi. Ovako ga je ponizila do kraja. U stvari ponizila je sebe.
Meni otvara sajt, ali ne i plejer. Nemam razloga da te lažem. Pre sam koristio taj link, ali odjednom je počeo da zeza i prešao sam na neki drugi
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ivan ljubomoran hahahaha dobro joj je rekao- Sari "sram da te bude"
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
A Sara...'' Nije to što misliš izašla sam da popušim cigaretu... Ko je taj Aki '' Hahah, Pošto kilo laži ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|