Molena je napisao:
Vratio se...heheh

pa da nastavim
-Vjerujes li u 'drugu sansu' ?
-Koiko je ovo povezano i kako bi ti to poredao: pamet, inteligencija, nacitanost, obrazovanje!?
-Koji je tvoj najdrazi stil plivanja?
-Tvoje najdraze jelo?
-Ima li Laki mladez na dupetu hahaha ( ubit ce me) !?

-Napisi misljenje o sljedecim forumasicama:
Megi
Senka
Vuki
Julia
Iskra
Ja
- verujem
- inteligencija, pamet, nacitanost, obrazovanje... prva dva i druga dva su povezani..
- kraul
- sve sa sirom
- ima, svi imamo bar jedan na dupetu
Megi - zvrk mali, uvek nasmejana i raspolozena ali zato ako joj stanes na zivac ima da ispise 100 strana samo da istera svoje... promenila se, cini mi se da su joj postovi mnogo zreliji nego pre...
Senka - bila je ok na pocetku, sve joj je lepo islo ali negde u medjuvremenu je izgubila nit... ispala je fer onda kad sam joj sjebo forum zbog chata i ako sam mislio da ce da poludi ona je sasvim fino i stalozeno odreagovala. Ne razumem sto u zadnje vreme toliko brise postove i zakljucava teme bez potrebe jer samo izaziva gnev forumasa i nista ne postize time. Rekao sam joj ja odavno da ona ne moze biti i prijatelj sa svima i autoritet na forumu, ne ide to jedno sa drugim...
Vuki - meni veoma draga osoba sa kojom mozes popricati o svemu a da to ostane izmedju nas. Znam da ce me mozda kritikovati zbog ovoga sto cu reci ali mislim da ona zasluzuje nekog sarmantnog cikicu po njenom ukusu koji se jos nije pojavio (ili jeste) i koji ce joj zavrteti tlo pod nogama
Julija - ona uopste nije ovakva kakvom je vi vidite na forumu. Mislim da se ovde trudi da stekne imidz "opasne dame" a u sustini ona je vrlo osetljiva osoba i brizna majka pre svega. Treba je dobro upoznati i shvatiti ko je Julija ustvari... a da, i da smanji malo duzinu postova
Iskra - zena koja je daleko van svog vremena i sasvim lepo komunicira sa mnogo mladjima od sebe. Da stvarno mogu da biram tastu ja bih nju odabrao bez problema... Vrlo mudra i odmerena i tacno zna kad i sta treba reci u odredjenim trenutcima...
Molena - kao slag na tortu
![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
meni najbolja drugarica ovde jer je jako pametna i zrela osoba. Sta god da kazem bice samo u superlativu tako da necu da je hvalim da se ne uobrazi
![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)