Autoru |
Poruka |
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Iskra je napisao: a menee ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif) Ih kako tastu da ne volim, pa 100 m2 na Vracaru, pa vikendica u miraz.... jooooj sto te voleeeeeeem ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Kafa sa tastom na vikendici - neprocenljivo ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
djesi Zlobni .. kako si danas? imal Darwina gdje heheh 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
niko nema zeta kao ja ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
casual je napisao: zloco zasto ne aktiviras temu "ja imam talenat"? zasto te nema malo vise na forumu fali tvoja zaebancija necu ti postaviti ono sa eliminacijom jer znam ko je na pobednickom postolju  - Pa pazi, mogu ja da je aktiviram ali bice prvih par nedelja aktuelna i onda ce opet da utihne. Aj' malo kad dodje zima pa cemo uraditi nesto... - Ja dodjem kad ima pozitivne energije na forumu...kad je "mracno doba" onda izbegavam - Da, svi bi ste bili precrtani, Laya ostaje na postolju ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Koji bi mi film preporučio a da nije horor? Da li znaš da sviriš ‚‚Jednoj ženi‚‚? Koliiku si ribicu upecao u onoj mrežicu na Dunavu sad će smišljam novo ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Molena je napisao: djesi Zlobni .. kako si danas? imal Darwina gdje heheh  Djes Moli sliko lepa ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) Onako, dosadni ste Darvin je svuda oko nas, evo pogledaj mene ![[rastakur.gif] [rastakur.gif]](./images/smilies/rastakur.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Zlobni je napisao: Molena je napisao: djesi Zlobni .. kako si danas? imal Darwina gdje heheh  Djes Moli sliko lepa ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) Onako, dosadni ste Darvin je svuda oko nas, evo pogledaj mene ![[rastakur.gif] [rastakur.gif]](./images/smilies/rastakur.gif) majmune moj najdrazi...heheheh..ispade da si mi rodjak jbt ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Вучица je napisao: Koji bi mi film preporučio a da nije horor? Da li znaš da sviriš ‚‚Jednoj ženi‚‚? Koliiku si ribicu upecao u onoj mrežicu na Dunavu sad će smišljam novo ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) - Hmmm tebi.... Walking life - Znam sve, a i da ne znam, mogu lako da naucim ako treba - Omanju ali zlatnu ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Molena je napisao: Zlobni je napisao: Molena je napisao: djesi Zlobni .. kako si danas? imal Darwina gdje heheh  Djes Moli sliko lepa ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) Onako, dosadni ste Darvin je svuda oko nas, evo pogledaj mene ![[rastakur.gif] [rastakur.gif]](./images/smilies/rastakur.gif) majmune moj najdrazi...heheheh..ispade da si mi rodjak jbt ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) svi smo mi povezani, na ovaj ili onaj nacin... svi pomalo imaju malog zlobnog majmuna u sebi ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
oho evo dosao oleg... oleg brate ustolici se, imaju dame nesto da te priupitaju odoh ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
|