Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Žex je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Žex je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Vujin rang je provokacija a Molenin.Picardov,Zexov i ciji jos nije... Objektivnost ti nije jaca strana Megi. Ja sam namerno stavio ovaj simbol VIP samo da bih provocirao forumaše koji se lože na titule Misija uspela ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) Mene nisi,samo konstatujem ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif) Konstatuješ šta ? Da se forumaši uvrede kada vide moj rang ? Smeta im ovo VIP ? Jel' to ? Ako tako misliš okej, ali ne mogu da verujem. Pametna si cura... Nemoguće je da pomisliš da je moj rang postavljen iz nekih ko zna kakvih pobuda ? ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) Nista nije bez razloga,samo ja ne volim lokomotivu,krene jedan pa svi za njim. Budi originalan ne kopiraj rangove.  Nista lose ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Andjeo sa greskom je napisao: Danas su bile velike polemike ovde a od Koje ni traga ni glasa... A tebi Megi ne prilici da dama od 23 godine prozivas starije od sebe.... A ostalo je tvoje misljenje  Znam ja vrlo dobro sta mi ne prilici, moje pisanje je sada sasvim OK , a ono staro mi nije prilicilo a tada sam imala 20 godina NI NJEMU COVJEKU OD 40-50 GODINA NE PRILICI DA DOLAZI DA PROVOCIRA PO FORUMIMA A POGOTOVO OVO STO PISE MeGi je napisao: vuja kojic je napisao: hteo bih sponzoruši pred penzijom da kažem da ne gubi vreme na forumu već koristi pametno ove dane,biološki sat neumitno otkucava
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Andjeo sa greskom je napisao: Nista nije bez razloga,samo ja ne volim lokomotivu,krene jedan pa svi za njim. Budi originalan ne kopiraj rangove.  Nista lose ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Znači ja sam lokomotiva, a mađinovođa je ko ? Dobro je da nisam stočni vagon ili slično... Pobogu o čemu ti raspravljaš... Ja ne umem da budem originalan... Šta to znači biti originalan ? To ne postoji. ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46099
|
MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Danas su bile velike polemike ovde a od Koje ni traga ni glasa... A tebi Megi ne prilici da dama od 23 godine prozivas starije od sebe.... A ostalo je tvoje misljenje  Znam ja vrlo dobro sta mi ne prilici, moje pisanje je sada sasvim OK , a ono staro mi nije prilicilo a tada sam imala 20 godina NI NJEMU COVJEKU OD 40-50 GODINA NE PRILICI DA DOLAZI DA PROVOCIRA PO FORUMIMA A POGOTOVO OVO STO PISE MeGi je napisao: vuja kojic je napisao: hteo bih sponzoruši pred penzijom da kažem da ne gubi vreme na forumu već koristi pametno ove dane,biološki sat neumitno otkucava Kome je Vujo ovo napisao... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Žex je napisao: Ova ASG ima rang sa 5 zvezdica.... Strašno. Umislila da je neki general, pa nikako da ih ulkoni  Nista mi ne pada na pamet. Zvezdice su mi usle pod kozu,do skoro sam ih imala na plafonu,nista me ne pitaj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ne znam kome je to uputio ali vidim da je jako ruzno po meni bolje bi bilo da je napisao 1000 psovki nego ovako nesto I ne vidim senka sta je tu smjesno?
On zna ko je sponzorusa pred penzijom i bioloski sat
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
A sto se Megi ti toliko tangiras?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
A gdje ti vidis da se tangiram? A sto se ti tangiras sto ja "prozivam" Vuju Kojica?
Kao sto si ti prokomentarisala sta meni ne prilici tako i ja mogu za druge da prokomentarisem
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Ne mogu ti naci post,mozda je i obrisan,ali jako je ruzno sto si napisala da je jadan onaj ko se sa Kojom druzi. Jesam prozvana jer mi je on virtualni prijatelj....
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
A u kom smislu jadan, kako si ti to skontala? ne jadan kao jadan los itd.... vec u tome sto ga mozda i ne zna kakav je kao forumas A ustvari mene to i briga, ne pisem sa njim.
|
|
|
|
|
|