Minnie je napisao:
..Megi...posteri su ti super...
nego čitah te na prethodnim stranicama i ne mogu te poznat...hbt..ti kad opisuješ Vuju k'o da opisuješ sebe..... al' njemu su to mane a tebi su bile vrline ili šta...
..čovek kad god se pojavi izvređate ga skoro iz čista mira ... i još tražite da njega banuju...svašta...njega skoro ne poznajem a vas dve...tebe i molenu obožavam..i možete misliti koliko preterate kad ovo ispisah...
Ma sta imam od toga sto me obozavas....nista, kao ni od onih koji me ne obozavaju:)
Moram reci da si delimicno upravu u ovom postu, ali nisi tu cesto tako da ne mozes da vidis sve....ja njega nisam vredjala,
bar ja tako mislim, samo sam mu pozelela da ga ptica pokaki,a koliko znam to donosi srecu
Nije tacno,i on moze potvrdit da se ja njemu ne obracam niti ga vredjam svaki put, samo kada vidim da provocira....kao i na stranicama u nazad, nije to vredjanje vec misljenje KOJE JE ISTINA.....evo nek drugi kazu jesu li primjetili.....jesi li ti Mini primjetila ....da je on online i odmah pise na temi gdje je neka rasprava.....on je odmah tu da provocira i spominje neke ljude indirektno koji ne dolaze na forum....a spominje ih da bi cacnuo ovu ovdje stranu...
vec sam rekla
dovoljno je pogledat njegov potpis SIROTINJA RAJA i onaj dole Dano,Dano,.....to sve goori, koliki je provokator!
Nista ja njemu ne bih to prebacila,kao sto ni drugima ne prebacujem da je on tu i kad se fino pise,da se sali-zeza, nego BOOOM ULECE SIBICA VUJA KOJIC ZVANI KOJOT.....
e znas ono iz boljeg zivota ili porodicno blaga "Ukokali Kojota"
Niko ne trazi ban za njega. Ne brini se ovaj Kojot se nece ukokati od strane drugih vec od samog sebe sa svojim postovima.
aj dobro necu ga vise prozivat