Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
a kafu ćete više dobiti na kurov dan od mene ne znam koji je to datum pogledaću u kalendar !
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Andjeo sa greskom je napisao: Boske pametnije ti je da ne izigravas dijamant margarin. Ja samo iznosim svoje mišljenje, e sad što to ovde nije dozvoljeno to je druga stvar... Tj. dozvoljeno je dok se poklapa sa Senkinim... u suprotnom sad-sad ti obrišu post... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ma sta te briga Iskra....meni tvoja kava prija...ti znas moje misljenje o njoj  ..rekla ti otvoreno.... Ovo je bio samo primjer objasnjenja...i horskop mi je zanimljiv radi tebe a ne radi horoskopa u koji ni ne vjerujem...ali nije to sve na forumu. I ove stvari su normalne koje se desavaju...i u reali a ne u vituali. I ja ne znam ko ti rekao da si glupa tupa i nepismena...niti sma vidjela niti mislim tako..a i sve i da jeste, sta te zaboli briga.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: a kafu ćete više dobiti na kurov dan od mene ne znam koji je to datum pogledaću u kalendar ! svidjas mi se tako...mmmmmm, mljac daj sta se ti koji k***c ljutis ( vidi znam i ja ).... samo je primjer dat. Ti si meni sa svojom kavom simbol foruma jbt
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Molena je napisao: ma sta te briga Iskra....meni tvoja kava prija...ti znas moje misljenje o njoj  ..rekla ti otvoreno.... Ovo je bio samo primjer objasnjenja...i horskop mi je zanimljiv radi tebe a ne radi horoskopa u koji ni ne vjerujem...ali nije to sve na forumu. I ove stvari su normalne koje se desavaju...i u reali a ne u vituali. I ja ne znam ko ti rekao da si glupa tupa i nepismena...niti sma vidjela niti mislim tako..a i sve i da jeste, sta te zaboli briga. Dok mi je bilo važno ja sam se šalila i bila ovde punim srcem sećaš se da sam ti rekla na čatu našem srbija forum da ulazim sa velikim grčem..ja više ovde nisam forumaš.. više nisam nego što jesam ztako da me ničije mišljenje više ne zanima ako mene gazi neko sa kime sam se pisala 3 godine a što me ne bi gazili vi stavljam tački na ovu temu!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Molena je napisao: Iskra je napisao: a kafu ćete više dobiti na kurov dan od mene ne znam koji je to datum pogledaću u kalendar ! svidjas mi se tako...mmmmmm, mljac daj sta se ti koji k***c ljutis ( vidi znam i ja ).... samo je primjer dat. Ti si meni sa svojom kavom simbol foruma jbt Mo dok sam se ljutila bilo je dobro.. znači da mi je i stalo a sad ebe se meni koje zadenuo cvet za koje uvo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Bolje ti stoji da se slihtas nego da kritikujes,ne stoji ti nikako.... Ako kritikujes radis to od samog starta a ne malo mica malo pi** Boss
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Andjeo sa greskom je napisao: Bolje ti stoji da se slihtas nego da kritikujes,ne stoji ti nikako.... Ako kritikujes radis to od samog starta a ne malo mica malo pi** Boss Radim to od trenutka kad sam saznao da Senka stopira temu... I nastaviću da kritikujem...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Iskra je napisao: a kafu ćete više dobiti na kurov dan od mene ne znam koji je to datum pogledaću u kalendar !  naljutili ste mi Iskru, moje jutro boemsko kafansko...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: Molena je napisao: Iskra je napisao: a kafu ćete više dobiti na kurov dan od mene ne znam koji je to datum pogledaću u kalendar ! svidjas mi se tako...mmmmmm, mljac daj sta se ti koji k***c ljutis ( vidi znam i ja ).... samo je primjer dat. Ti si meni sa svojom kavom simbol foruma jbt Mo dok sam se ljutila bilo je dobro.. znači da mi je i stalo a sad ebe se meni koje zadenuo cvet za koje uvo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) e to je dobar stav!!!..neka tako i ostane. a od mene imas jedan cvijet ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif) ...pa ga metni de ti volja 
|
|
|
|
|
|