Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
nema gili-gili ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
sto bre? Tema:Pohvala za sve koji su veseli.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
šalaaaaaaaaa pohvaljujem ASG i Nane .. a i miku peru i žiku ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
znaci moze gili gili pohvala za sve koji imaju debeeeeele zivce
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ma može gili-gili a moze i piVo davaj davaj ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e pa kritikovat cu....nisam do sada, ali sad si S ili A svejedno pretjerala.
zakljucala si vrucu stolicu, ne znam ni sama iz kojih razloga.... ima nas koji smo skapirali salu ili svi trebamo samo tvoju salu da kapiramo..msm nidje veze.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
pohvala za ASG veoma je smirena, svaka cast
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Molena je napisao: e pa kritikovat cu....nisam do sada, ali sad si S ili A svejedno pretjerala.
zakljucala si vrucu stolicu, ne znam ni sama iz kojih razloga.... ima nas koji smo skapirali salu ili svi trebamo samo tvoju salu da kapiramo..msm nidje veze. Pridruzujem se. Hajde da otvorimo kladionicu ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46266
|
Pohvaljujem Naopakog. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa da mi je zatvore..hocu malo sutra sto sam otvarala , otvarala sam....vidis kakav je gazda. pihvale idu samo za one s kojima se lizes i pepejises... znaci kladim se na X....nerijeseno 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|