Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
A znas zasto se jos bojim. Moji su mi pricali da je moju baku grom udario  Sjedila u kuci, i pored nje frizider..i pukao grom u tu uticnicu i baau 'dohvatilo' heheh..okrznulo je. Kad je dosla sebi, kao dobro je...ali pitala zasto nemam nogu..nije osjecala noge. Onda su otkopali neku rupu i zakopali je do struka u zemlju da joj zemlja izvuce taj elektricitet. heheh Ja kad sjevne ukocim se..stanem, zatvorim oci i skupim se...i smjesna sam sama sebi..ali nema mi pomoci.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
e pa nije bilo uzemljenja verovatno. danas je to uslov za dobijanje eletroenergetske saglasnosti od distribucije. meni je ovaj sa klipa kralj kada ga je drugi put udario grom sigurno je bio u dilemi da li da ustane 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
evo taman odgledala hahahahah..kakav kralj  Ali kako onda u sred grada opali grom u neko drvo koje se nalazi izmedju 4 zgrade koje imaju gromobran!?..eto to mi nije jasno. i sto vise razmisljam o tome moj strah je veci haha.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
pa ako je jako praznjenje deo groma udari u zgrade ali uzemljenje svu tu energiju odvuce u zemlju. a deo udari u drvo neko. desava se ali retko.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
E da i ja se plasim grmljevine, ali samo kada sam za kompom Uvek imam trip da ce me grom spaliti ono kao u crtacima kad nekog udari struja pa sav pocrni a na glavi se mrdaju tri dlake Kazu da je tako nekog udario grom, da je preziveo jer se upishkio....
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
plasim se i ovih malaricnih komaraca iako se ne stitim od njih nikako...sve kontam nece mene 
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
Molena je napisao: Cega se plasite!? ...plasim se da tju sad didem da obriem medjunozje... ...dobro bi mi posluzila stipsa( tako ko ti)ako se posecem..  ...
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
MeGi je napisao: E da i ja se plasim grmljevine, ali samo kada sam za kompom Uvek imam trip da ce me grom spaliti ono kao u crtacima kad nekog udari struja pa sav pocrni a na glavi se mrdaju tri dlake Kazu da je tako nekog udario grom, da je preziveo jer se upishkio.... ja od danas volim megi samo da se zna !
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
plašim se svoje naravi kada se crta predje..i kad više ne mogu oćutati i pustiti da idu laži samo tako .. a inače samo se Boga plašim i naravno za svoju decu
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Plasim se ja jednog crca ovdje....mnogo je velik, ali basssss mnogo...i kad ga vidim ne znam dal' ostati ozbiljna ili se ono malkice nasmijati.... Div koji hoda zemljom...
|
|
|
|
|
|