|
Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Jedno pišete, drugo mislite/radite... uaaa admin, uaaa moderator/i ![[thumbdown.gif] [thumbdown.gif]](./images/smilies/thumbdown.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Baš si dijete.
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
super... i ti si lažni moralista, diplomata, nastavi sama... dijete je svakako bolji izbor... a da, ja sam i provokator ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
pandalada ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ZA PITTA Posto on vjecito o godinama, pa evo malo utehe za njega Znate li da su danas 50-te nove 30-te?Istraživanja pokazuju da sa starenjem imamo manje izglede za depresiju, tjeskobu i optimističniji smo u odnosu na mlađe generacije. Uz to sami smo sobom zadovoljniji kao i s našim tijelima.“Dovoljno ste stari da imate potrebnu mudrost ali dovoljno mladi da su vam roditelji još živi, pa imate generacijsko iskustvo. Ukoliko ste umorni dovoljno ste stari da zatražite mlađu osobu u autobusu da vam prepusti mjesto, ali još uvijek možete izlaziti s mlađim muškarcem”, kaže psihologinja Barbara Becker Holstein iz New Jerseya. “Doista mislim da je 50. godina života ono što su nekad bile 30-e”, dodaje. Holstein kaže kako istraživanja pokazuju da sa starenjem imamo manje izglede za depresiju, tjeskobu i optimističniji smo u odnosu na mlađe generacije. Uz to sami smo sobom zadovoljniji kao i s našim tijelima. Istraživanje je obuhvatilo 2.252 odrasla Amerikaca svih dobnih grupa, iz svih dijelova zemlje i raznih političkih stajališta. Pitanje je bilo: kad biste mogli živjeti zauvijek i dobrog zdravlja u kojoj biste godini života zaustavili vrijeme. Prosječni odgovor bio je 50.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...satje svi da me razumeu... ...muuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
bas si glup 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
I nemam vremena za bacanje
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 109 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|