Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Naravno , sto citaju tebe ne mogu da vjerujem da nisi cvjectan kolko si bezobrazan
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ma jok..on sad misli da je frajer kao usao i rekao nam nesto..kao uvrijedio nas sta li hahahah pokazao nesto, i moze kad hoce i kako hoce....
pitanje je sto njega Senka ne banuje, jer niej bas toliko mutava da ne vidi kako nas provocira sviju...ne forumase, nego forum!???
a inace, kao sto rekoh..ovakve ne primjecujem
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
ovo što ja pišem vi pišete na pp ovima,mailovima i ostalim bakračima ali imate judu pa to dođe do na primer mene.... ja bar napišem ovde,a i što sam pisao na ostalim sranjima mogu da stavim ovde,ali bi se neki zakopali
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ma tebi se i javnomoze reci Da si mi antipatican da si skroz negativan i slova su ti cudna a zasto? stranicama u nazad ti je napisano ali da ponovim
TI DOLAZIS SAMO DA PROVOCIRAS KAD JE NEKA "FRKA" ULECES DA PALIS VATRU I PAMETUJES A KAD JE NEKO POZITIVNO ZEZANJE OD TEBE NI TRAGA NI GLASA ONDA VREBAS KAO GOST
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nisi , nisi dobar Vuja ama nikako rekli smo dva prsta ako imas nesto rijeci a mogao bi to sto mislis napisat prvo poslat senku da provjeri jer ima za cenzuru jer tolika zloba iz tebe izlazi bolje bi bilo da psujes, nego na tako fin nacin da bljujes zlobu
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ne ne Megi i onda dodje da pokusava da provocira pa napise kako se lizemo a na pp ogovaramo jedni druge zamisli..sve covjek zna jbt  i sa takvim znanjem tu gdje jeste zaglavio..steta majke mi
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
ti si meni baš simpa cura,otvorena,bez dlake na jeziku....majke mi meni jave kad je frka,nemam baš toliko vremena da visim kao gost
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Vuja bas me briga kakva sam ja tebi nego covjece citas li ti pitanja pitam te zasto na forum dodjes samo kada je neka frka i onda indirektno prozivas neke forumase? Brate ako volis svadje priznaj, a ne izmotavas se sve vreme...
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
pa kad se svađate ja ne mogu da vam pevam serenade kud svi tu i mali v(m)ujo
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ali mozes i dalje da stojis kao gost a ne da uleces i palis se
|
|
|
|
|
|