|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
JE L VI LJUDI VIDITE OVOG VUJU KOJICA STA TO COVJEK PISE I STO SE PALI al me nervira Je l iko primjetio da on samo dodje kada je neka frka posebno na ovu temu, a nikad ga nema da pise stvarno da se pozitivno sali sa nekim
al si mi antipatican
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ja mogu samo reći da ste vi sasvim pogrešno shvatili Komšinicu... devojka ili žena očigledno voli da se šali, a previše ozbiljno ste shvatili ono njeno da će objaviti neke pp-ove... prpa, prpa, što bi rekao naš narod... Sad odjednom im pala na pamet cenzura... da vam kažem nešto, onaj ko se protivi iznošenju prljavog veša očigledno ima problema sa veš mašinom... Na stranu to što se ranije nije protivio iznošenju tuđeg prljavog veša... Ja se Senka možda i provaljujem ali ti se blamiraš, i to sve zbog gluposti Na stranu to što ne mogu da verujem, da pokušavaš stopirati jednu šaljivu i normalnu temu a imaš milion debilnih ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Boss je napisao: Ja mogu samo reći da ste vi sasvim pogrešno shvatili Komšinicu... devojka ili žena očigledno voli da se šali, a previše ozbiljno ste shvatili ono njeno da će objaviti neke pp-ove... prpa, prpa, što bi rekao naš narod... Sad odjednom im pala na pamet cenzura... da vam kažem nešto, onaj ko se protivi iznošenju prljavog veša očigledno ima problema sa veš mašinom... Na stranu to što se ranije nije protivio iznošenju tuđeg prljavog veša... Ja se Senka možda i provaljujem ali ti se blamiraš, i to sve zbog gluposti Na stranu to što ne mogu da verujem, da pokušavaš stopirati jednu šaljivu i normalnu temu a imaš milion debilnih ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) nek mi samo jos neko nesto kaze na bosance...ebat cu vam znanje i to preko novina ![[podrzavam.gif] [podrzavam.gif]](./images/smilies/podrzavam.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
lOOla
|
|

Administrator

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
Molena je napisao: Molena je napisao: Mene zanima cemu toliko nepovjerenje!? Znamo mi svi sta je cenzura i novinarska sloboda...pustite definicije.
Koliko sma razumjela, Komsinica je prvo pitala za objavljivanje paparazzo ulova pa tek onda objavila. Znaci osoba je od povjerenja i zna kako forum fercera i sta smije i sta ne smije. Zasto odjednom nepovjerenje!?...Ko vam je to usi napunio glupostima. Zašto pitanje u množini? Zašto misliš da može meni npr neko da napuni uši?
Samo je poretostavka da ‚‚nam‚‚ neko puni uši, dajte činjenice o ‚‚punjenim ušima‚‚ I ko je rekao da ja npr nemam poverenja u Komšinicu?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ako imas cemu trazenje cenzure!?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ma ljudi je l vi vidite ovog vuju on cak nije ni za ban bilo bi mi zao
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46187
|
Komsinica je napisao: Senka, ne, to nije protivno pravilniku, nego protivno mojoj licnosti. Ja ne trcim okolo da se raspitujem na sve moguce strane i uvlacim i zavlacim, kao sto to neki rade, pa prepricavaju, ili utrce u sesnaesterac sa "nevinim" pitanjima, tj. postovima, kada kao nesto doznaju. juuuuuuuuuuuuuuu jeeeeeeeeeeeeee
Dakle, cenzurisana moja kreativnost, nema novina. Necu da ponavljam.
Hocu da se svi postovi vezani za novine prebace na temu Komentari citalaca. Ukoliko sam zasluzila to, naravno.
Žozefina, sada je bitno cenzurisati humor. Ostavi se paparazzo lova, to je nesto drugo. Prica se o novinama. I tako ja... trazeci materijal za brojeve, naletim na svasta nesto. I tako sedim i razmisljam: jbt zar ovo moze da bude na forumu, a da nije uklonjeno?! Toliko o tome. Naravno da si zaslužila...prebaciću ovo u komentare...i nastavićemo priču tamo... Komšinice,znam ja da ima propusta...al,živi smo ljudi... I znaš da sam ti zahvalna na svemu,nema riječi kojima bih ti se mogla adekvatno zahvaliti.
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Vulisha ti si izgleda ljubomoran na mnoge forumase a ne znas kako da se kontoliras
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
I Vuki izvinjavam se....propust je moj. Nije trebala mnozina da stoji ondje..odnosilo se samo na Senku. A inace..ni odgovor me ne zanima, ja se samo salim..dosadno mi 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Senka je napisao: Komsinica je napisao: Senka, ne, to nije protivno pravilniku, nego protivno mojoj licnosti. Ja ne trcim okolo da se raspitujem na sve moguce strane i uvlacim i zavlacim, kao sto to neki rade, pa prepricavaju, ili utrce u sesnaesterac sa "nevinim" pitanjima, tj. postovima, kada kao nesto doznaju. juuuuuuuuuuuuuuu jeeeeeeeeeeeeee
Dakle, cenzurisana moja kreativnost, nema novina. Necu da ponavljam.
Hocu da se svi postovi vezani za novine prebace na temu Komentari citalaca. Ukoliko sam zasluzila to, naravno.
Žozefina, sada je bitno cenzurisati humor. Ostavi se paparazzo lova, to je nesto drugo. Prica se o novinama. I tako ja... trazeci materijal za brojeve, naletim na svasta nesto. I tako sedim i razmisljam: jbt zar ovo moze da bude na forumu, a da nije uklonjeno?! Toliko o tome. Naravno da si zaslužila...prebaciću ovo u komentare...i nastavićemo priču tamo... Komšinice,znam ja da ima propusta...al,živi smo ljudi... I znaš da sam ti zahvalna na svemu,nema riječi kojima bih ti se mogla adekvatno zahvaliti. Nemoj da mi zahvaljujes, nema potrebe za tim. Znas da ne bih da nisam htela. Prebacivanje sam trazila zbog novina, hocu i ja posecenost xaxaxa Znamo se, zar ne? Mene bas briga za novine, samo trazim da me ne razocaras (ovo je treci put i vise necu) nekim izjavama, koje ne stoje. Nemas ti potrebe nikome da se pravdas, ti si gazdarica ovog foruma.
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|