Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 18 Jul 2025, 15:34

Autoru Poruka
Nina
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 03 Avg 2012, 04:42
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33

Karleuša peva na Kosovu!

Jelena će u subotu 25. avgusta nastupiti u Gračanici na Kosmetu

Slika

Na radost svima.

Jelena Karleuša će 25. avgusta nastupiti na Kosovu i Metohiji, i to u Gračanici, srpskoj enklavi udaljenoj oko 10 kilometara od Prištine.

Nema sumnje da će njen dolazak pobuditi veliko interesovanje publike i da će Karleuša doneti bar malo veselja i radosti u ovu enklavu.

Njoj je, očigledno, veoma stalo do njenih fanova gde god da se nalaze, a pretpostavljamo da će ljudi iz Gračanice i okoline bar na kratko uz JK zaboraviti na svakodnevne brige i probleme.

Slika

Ko je još pevao na Kosovu i Metohiji
Među pevačima koji su ove godine nastupili u Gračanici u okviru manifestacije „Kulturno zabavno leto 2012.“ su i zvezde s naše estrade, koje su napravili sjajne koncerte:
- Dado Polumenta
- Tropiko bend
- Amadeus bend
- Biljana Krstić i Bistrik
- Ateist rep
Pre njih, gostovanja u Gračanici imali su i Aca Lukas, Seka Aleksić i Zvezde Granda.

Kurir

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 04 Avg 2012, 12:03
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

NAGRABUSIĆE ZBOG MAME: KARLEUŠU HOĆE DA BOJKOTUJU UTICAJNI PRIJATELJI?!

Pevačica se našla usred verbalnog klinča... Počela je da vređa njih, a i oni njoj prete žestoko...

Slika

Na pomolu je rat između Jelene Karleuše i televizije Pink. Zbog pevačicinog dugačkog jezika, postoje šanse da se ona stavi na "crnu listu" kada je u pitanju gostovanje i bilo kakva vrsta reklamirana na ovoj televiziji.
Nakon čitavog skandala, koji su izazavale Zorica Marković i Divna Karleuša, Jelena je na račun Pink- a izrekla mnoge uvrede.
S obzirom da je bračni par Mitrović veoma blagonaklon prema Karleuši, možda joj pruže još jednu šansu. Ali, samo ako bude ubuduće držala jezik za zubima... A, znajući nju, biće to nemoguća misija!

Smedia

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 05 Avg 2012, 14:14
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

JELENA KARLEUŠA PORUČILA

Karleuša: Evo, nagledajte se!

Slika

Majke mi, ne znam odakle mi ‘vako telo, napisala JK ispod fotke na kojoj pozira u tankom gornjem delu kupaćeg

Keva do bola.
Priča se da se Jelena Karleuša prilično fizički zapustila. I, po tome ispada da ovo na fotki nije ona. A jeste! Zategnuta, pozirala je ispred ogledala u tankom gornjem delu kupaćeg kostima. I malo se naježila... Milina.

„Evo malo, znam da volite da gledate gole ženske! P. S. Majke mi, ne znam odakle mi ‘vako telo! Hranim se u ‘Meku’!“, napisala je Jelena uz nekoliko nacrtanih smajlija.

Da, da, sve to znamo. I da ima dvoje dece... Ali skidamo taj šešir s njene glave za ovakav izgled. I u pravu je - vole ljudi da pogledaju.

Kurir

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 06 Avg 2012, 17:02
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Karleuša opet peva u Sutomoru

JK je još u nedelju doputovala u Crnu Goru kako bi se spremila da ponovi spektakl

Slika

Jelena Karleuša će zbog ogromnog interesovanja publike večeras ponovo nastupiti u sutomorskom klubu „Malibu planet“, u kome je pre dve nedelje više od 500 gostiju ostalo napolju.

JK je još u nedelju doputovala u Crnu Goru kako bi se spremila da ponovi spektakl!

Kurir

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 09 Avg 2012, 13:23
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

JK: Nikada ne pretim praznom puškom!

Slika

Žena koju vole i vole da mrze – tako se najlakše može opisati Jelena Karleuša – pevačica, umetnik, umetničko delo, skandal majstor. Sve u jednom? Svakako. Intrigantna, otvorena, bez dlake na jeziku. Moglo bi se reći da je kao ruža sa trnjem. Lepa je, lepo miriše ali morate biti pažljivi da se ne ubodete.

Da li Vas boli što i nakon 17 godina karijere ima onih koji bi pre rekli da ne znate da pevate, nego vam prišli i rekli „Bravo“ ?

Da, boli me, ali bolje da vam ne kazem ŠTA! Bitnija mi je ona “sića” od stotina i stotina hiljada fanova, nego nekolicina frustriranih i totalno nebitnih. Za mene govore moji fanovi, moji tiraži, broj hitova i 17 godina uspešne karijere. Uvek sam dirala nerv malograđana i moram da priznam da uživam u tome. A priče gluvih da ne znam da pevam dotiču me isto kao kad idioti za mene kazu da sam glupa ili ljudske nakaze kad kazu da sam ružna. Srećom, ima mnogo više onih koji mi svakodnevno kažu BRAVO.

U kom trenutku ste shvatili da ne želite da se povinujete muzičkoj industriji u Srbiji, koju uglavnom čine folk izvođači, već da želite da promenite muzički pravac za 180 stepeni? Ko je u toj odluci uticao na Vas?

Estradna scena na Balkanu se deli na mene i sve ostale. U Srbiji, na ovdašnjoj sceni sam se oduvek osećala kao prase u Teheranu! Kad sam počinjala, važila su neka zatucana, seljačka pravila i to mi je već sa 16 godina, kad sam snimila prvi album, smetalo. Bila sam drčna klinka iz Beograda koja se našla u gomili ‘ljanki koje su iz raznoraznih kafana pokušavale da naprave uspeh. U početku sam morala lukavo da igram po taktu i estradnom pravilniku, a onda, kad sam zauzela određene pozicije, počela sam ta ista pravila sama da postavljam. Nije bilo lako ali sam se izborila. Sad snimam muziku koja se meni dopada, a svi slede. Sad snimam spotove kakve želim, i inspirišem druge. Muzička produkcija mi je veoma bitna, scenski nastup, imidž, marketing. Time su se svi pre bavili prosto amaterski, “albanski”, a meni je uzor uvek bilo ono najbolje i najkvalitetnije sa zapada. Uporedite moj koncert ili na primer, poslednji album, omot i reklamnu kampanju istog, sa onim sto nazovi konkurencija radi, i shvatićete da smo dva sveta – Tadžikistan i USA.

Počeli ste karijeru 1995. godine, kao folk pevačica. Danas je Vaš zvuk u potpunosti drugačiji, no mnogi i dalje tvrde da ste jednak produkt devedesetih kao i ostatak muzičke scene nastaletada, te da ste simbol jedne takve Srbije, koja je “preko noći” promenila ploču – ne samo kada je muzika u pitanju, već i politički, pa i društveni stavovi.

Zna se ko su bili simboli muzike, politike, rata i stradanja devedesetih. A ja sa nepunih 16 godina, kada sam se pojavila, to svakako nisam mogla da budem. Ti koji to govore su apsolutni retardi i nisu vredni mog komentara. Možda samo šuta nogom u dupe, gde ih nagazim. Dosta sam trpela kojekave budale da seru po meni. Neka se nose u tri lepe.

Pesmu Sodoma i gomora mnogi su na prvo slušanje proglasili letnjom himnom, ali je dobar deo onih koji tvrdi da će pesma biti pravi hit u gej klubovima, s obzirom da više nego očigledno pevate o njima. Neki predstavnici Srpske Pravoslavne Crkve u više navrata imali su izjave da su homoseksualci sodoma i gomora. Da li ste se time vodili pri odabiru ove pesme?

Retki su albumi kao album DIVA gde bukvalno sve pesme postanu hitovi. Od Sodome i Gomore, pa do pesama Savršen zločin, Krimi rad, So i tako redom… Ovo je najtiražniji album u poslednjih nekoliko godina. Iz City Recordsa mi svakodnevno javljaju da ne stižu da naštampaju toliko diskova, kolika je potražnja. Odavno se nije desilo da tiraž nekog albuma bude rasprodat za samo jedan dan, pogotovo što smo svedoci propasti čitavih albuma, singlova pa i karijera nekih koji su važili za zvezde. A moju publiku čine svi. Ne delim ih na pol, versku ili seksualnu orijentaciju, boju kože, nacionalnost, godište. Za mene su svi isti i svi bitni. Vole me i strejt i gej i muško i žensko, deca… A Crkva je ta koja treba da propoveda ljubav, ne da ciljano napada određene grupacije. Zar ne bejasmo, ono beše, svi isti i svi bitni tom istom Bogu, za koga popovi tvrde da postoji? U svakom slučaju, kad vidim da pop naplaćuje da se pojavi na sahrani i vozi bolja kola od mene, poziva na linč i unosi razdor – to je za mene jedina prava Sodoma i Gomora.

Otvoreno se zalažete za prava gej populacije, ali ste izjavili da ne biste išli na Paradu ponosa. Šta treba da se dogodi da bi Jelena Karleuša prošetala sa LGBT zajednicom?

Nikad nisam izjavila da ne bih šetala. Ali sve dok Gay Pride u Srbiji izgleda kao sprovod prasića kroz Teheran, uz kordone policije, ne pada mi na pamet da se makljam sa nekim plaćenim, nahuškanim i napaljenim huliganima! Želim da to izgleda kao i svuda u svetu, kao veliki karneval ljubavi, tolerancije, mira.

Prošle godine digli ste glas protiv pevačica koje su povezane sa kriminalcima. Ove godine pevate o krimi radu. Da li je pesma parodija ili je to realna slika Srbije u kojoj živimo?

Ovde su kriminogene pevaljke “majke nacije”, krimosi, ubice i ratni zločinci – heroji i idoli nacije. Meni su trapavo pokušali da naude podmetnutim pričama o vezama sa kriminalcem iako nikad nisam bila sa nekim ko ima kriminalni dosije! Valjda im je bilo lakše da pokušaju da diskredituju mene nego da razmisle o sebi i sopstvenim postupcima. Pesma “Krimi rad” je ozbiljna kritika društva u kom živimo. Jedno je sigurno, sve što sam stekla, stekla sam poštenim radom i sama, savestan sam građanin ove zemlje, čistog obraza. Živim u velelepnoj kući koja nije sazidana od kriminala i krvi. Zbog mog dobra niko nije morao da plče ili umre. Mislim da je svakom pametnom ko ovo pročita – dovoljno. Mada, ovo je Srbija, vidite za koga je ovaj narod glasao… Nema nama pomoći.

Slika

Neke od pesama na albumu sadrže psovke, nakon kojih su se javili mnogi koji tvrde da takvi tekstovi ne priliče majci dve devojčice.

Ne znam ko su ti veliki moralisti, ja ih ne poznajem! Meni niko ništa u lice ne sme da kaže, samo skreću pogled. Kada uđem među takve pametnjakoviće, nastane pometnja kao kad lav udje u kokošinjac! Kokoške lavu nikad ništa nisu zamerile i ostale su u komadu. Muka mi je od lažnih moralista, koji stalno pominju i kriju svoja nedela iza sopstvene dece! Pa to ako imaš decu, nije te amnestiralo od nedela! A ovi što ujutru idu sa decom u crkvu, a popodne ih hapse, njih se najviše gadim. Neka moju decu ne uzimaju u usta. U svakom slučaju će biti bolji ljudi od njihove, koja u kući gledaju sve i svašta.

Kad smo već kod Atine i Nike, njih dve brzo rastu. Kako uspevate da napravite balans između karijere i njih? Planirate li da ih vodite sa sobom na nastupe, kada još malo porastu?

Sebe smatram velikim borcem. Nisam zapostavila karijeru ni kada sam dve godine bez prestanka bila trudna! Sa dobrom organizacijom, sve se može. Atina i Nika su deca veoma uspešnih roditelja i smatram da smo im odlični uzori i odskočna daska zaživot. Oboje smo maksimalno posvećeni njihovom vaspitanju i odrastanju. Blagosloveni smo divnim brakom, divnom decom i velikim poslovnim uspesima. Od života ne možemo da tražimo više!

Mnogi vas na prvi pogled doživljavaju kao oholu, uobraženu, sebičnu. Ipak, oni koji vas dobro poznaju tvrde da ste laf, da umete da se nasmejete, ali i da pustite suzu. Kada plačete i pred kim?

17 godina duga antikampanja mnogih medija, pogotovo pisanih, uticala je na to da postoje jake predrasude o meni. Ovih dana ste svedoci da mi je posle svih ovih godina nepravde, konačno prekipelo i da sam sa govnima krenula u obračun. Dodirnuli su mi jedino što nisu smeli – porodicu. Nemam pardona, ne prezam ni od koga i ludo sam hrabra! Došla sam u fazu da se mirim sa činjenicom da su ti neki možda brojniji i jači, i da će potopiti moj brod, ali ću ih zato povući na dno zajedno sa mnom. Neka ovo shvate kao javnu pretnju, a ja nikad ne pretim praznom puškom. Svi ti čobani imaju ozbiljno mnogo putera na glavi i strašne mračne tajne. Ja nemam ni jednu, sem da sam privatno nežno, osetljivo i tiho biće.

Sve su glasniji i komentari da sve više domaćih pevačica pronalazi inspiraciju u vama – bilo muzički, bilo u stilu. Da li biste vi rekli da vas kopiraju ili…?

I kopiraju me i treba da me kopiraju. Bolje mene nego ove ljanke koje izgledaju i pevaju kao bugarske pevaljke.

U više navrata ste se hvalili kako ste Dušku kuvali u halterima. Da li to još uvek radite i koji je poslednji obrok koji ste u potpunosti skuvali sami?

Zamolio me je da mu više ne kuvam i ne peglam! A ja sam to teškog srca, sve poskakujući, prihvatila! (smeh)

„Estradna prijateljstva“ retka su, no poznato je da ste dobra prijateljica sa Anom Nikolić. Kako izgledaju vaša viđanja? Da li se razlikuju od viđanja neke druge dve Ane i Jelene, koje nisu poznate?

Ana je divna, nežna, emotivna i pametna devojka čistog srca. Imam još nekoliko prijatelja među kolegama, Dragana, Indira, Kaja, Danijel Pavlović, Aca… Ima ih dosta i baš su divni ljudi sa dobrim namerama.

Ana je u nedavnom intervjuu rekla da planirate da otvorite marketinšku agenciju. Da li zaista planirate to, i šta se u tom slučaju događa sa vašom pevačkom karijerom?

To su neki moji planovi za budućnost. Jedan savršen servis za velike zvezde. Ono što kod nas ne postoji ili se radi veoma amaterski. U taj posao cu ući sa mojim izvršnim producentom Zoranom Birtaševićem. Takva agencija bi se bavila osmišljavanjem čitave kampanje koja prati jedan album ali bi i stvarala “od nule” nove zvezde.

Da li se nekada kajete zbog izgovorene reči i učinjenog dela?

Svako ko kaže da se ne preispituje u nekim momentima je budala. Desilo mi se par puta da se pokajem.

Mislite li da ste neke stvari mogli drugačije?

Sebi uvek postavljam nerealno visoke standarde i smatram da uvek može bolje.

Karijera duga 17 godina, srećna porodica, zadovoljstvo… Čini se da imate sve. Koje su to stvari, koje vas iznova čine srećnim? Jeste li vi srećna žena?

Ako se sreća meri brojem divnih i srećnih momenata u životu, onda da, ja sam srećna i blagoslovena žena. Nerealno bi bilo da od života trazim više.

Slika

Kad god javnost pomisli da ne možete više da šokirate, vi nadmašite samu sebe. Tako je bilo sa mozgom u blenderu, a nakon što ste završili snimanje spota za pesmu So, izjavili ste da će biti toliko „brutalan da ga televizije neće emitovati.“ Šta ćemo videti u tom spotu?

Rekla sam samo da niko neće hteti da ga emituje jer na sebi imam samo so. Ali možda se i varam, čekajte skorašnju premijeru. Do mog rođendana bi trebalo da se desi.

Ako se ne varam, najavili ste i snimanje mini filma, spota koji će trajati pola sata. Pretpostavljam da je radnja već osmišljena. Možete li nam otkriti još neki detalj vezan za ovaj spot?

Ovih dana radimo na scenariju. U planu je da krajem septembra pređem na realizaciju spota, tj. mini-filma u trajanju do pola sata. U tom filmu ću vam dočarati, šta je za mene – savršen zločin!

Pre nedelju dana, na Twitteru ste preko noći dobili 20 000 sledbenika. Tvrdite da ih niste kupili no javne ličnosti, predvođene Ivanom Ivanovićem i Sekom Aleksić osule su drvlje i kamenje na Vas. Slično se dogodilo i sa prijemnim ispitom koji sadrži pitanje o Vašoj pesmi. Mali je broj onih koji su u tim slučajevima stali na Vašu stranu. Osetite li se nekada nezaštićenom?

Da li je meni potrebno da kupujem fanove, pored 400.000 istih samo na Fejsu?! Mislim da je odgovor jasan. Dalje, da li vam ja delujem nezaštićeno? Znate šta je zajedničko toj Seki i tom Ivanoviću, sem toga što su mali, debeli i smešni? Opsesivna mržnja prema meni. Ali ja uživam kada se oni i njima slični bave mojim likom i delom. Evo ja im šaljem jedan poljubac iz moje vile od cigala na Dedinju, a sada ću sa dvoje zlatne dece i prezgodnim mužem fudbalskim reprezentativcem, zaplivati u mom bazenu sa slanom vodom! Posle cu ići da glancam ove nagrade za najtiražniji i najbolji album godine, tako da neću moci da mislim o njima. Žao mi je.

Petar Živković / Tračara

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 10 Avg 2012, 13:58
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

DUŠKO KARLEUŠI: Zašto je tvoje dupe na svim portalima?

Fudbaler Duško Tošić zamerio je suprugi zbog golišave fotografije koju je sama objavila na društvenim mrežama

Slika

Pevačica Jelena Karleuša objavila je promotivnu fotografiju najnovijeg spota za pesmu “So” na kojoj joj je u prvom planu obnažena zadnjica. Na ovu objavu njen suprug Duško Tošić nije mogao da prećuti, pa je upitao:

- Zašto je tvoje golo dupe na svim portalima? Udata žena, majka… -pitao je Duško, verovatno iznenađen što je ona objavila fotografiju na društvenim mrežama na kojoj seva njena gola zadnjica.

Popularnoj JK nije dugo trebalo da odgovori na provokaciju supruga.

- Ljubavi, ti ne razumeš! To je art! – šaljivo je zvezda odgovorila ljubomornom suprugu.

Međutim, da li je JK ubedila poznatog sportistu da se radi o “umetnosti”? S obzirom na to da se u nekoliko navrata pokazalo da Jelena radi šta hoće i da je ona zapravo glava kuće, verovatno će se sa uzvičnikom u ovom postu i završiti sva njihova dalja rasprava u vezi sa ovim golišavim fotografijama pevačice.

Telegraf

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 20 Avg 2012, 16:11
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

KARLEUŠA NAPADA: Seka Aleksić nije moja rivalka, priznajem samo Veru Matović!

Samo što je objavljeno da će zajedno učestvovati u rijalitiju "Prvi VIP kuvar Srbije" na Pinku, Karleuša već počela sa napadima na Seku

Slika

Jelena Karleuša i Seka Aleksić trebalo bi da se suoče u novom rijaliti takmičenju „Prvi VIP kuvar Srbije“! Ljute suparnice, koje su neretko jedna drugu prozivale u medijima, nalaze se među 20 potencijalnih VIP takmičara rijalitija koji će televizija Pink emitovati od 3. septembra. Međutim, iako snimanje još uvek nije ni počelo, Karleuša je već počela s provokacijom svoje koleginice.

Povodom ove vesti pevačica se oglasila se na svom Tviter profilu:

- Pročitah u novinama da Seku Aleksić nazivaju “mojom rivalkom”. Rivalka? Ko je sledeći? Moja rivalka Ćana? – napisala je Karleuša, a zatim dodala:

- Priznajem samo rivalitet između mene i Vere Matović.

Kako tvrde upućeni, kulinarski duel Karleuše i Seke je gotovo izvestan:

- Na zaprepašćenje mnogih, u takmičenje ulazi Jelena Karleuša sa željom da demistifikuje predrasude o sebi. Ona je već potpisala ugovor sa producentima, koji trenutno pregovaraju i sa njenom suparnicom Sekom Aleksić. Ako i Seka prihvati učešće, producenti će time obezbediti veliku gledanost jer će publici biti zanimljivo da njih dve gleda na istom mestu svakog dana – kaže izvor blizak producentima.

Šou će trajati čak 100 dana, takmičari će svakog radnog dana dobijati kulinarske zadatke i biće izloženi radu pod pritiskom, svakog petka jedan takmičar napustiće šou, a najbolji kuvar osvojiće milion dinara. Odluku ko će napuštati ovo zanimljivo nadmetanje donosiće tročlani žiri sastavljen od vrhunskih kuvara svetskog ranga, kao i poznatih gastronoma i kulinara iz Srbije.

Pres službu Pinka nije ni potvrdila, ali ni demantovala učešće ovih zvezda u novom rijaliti programu.

- Pink uveliko radi na ovom rijalitiju, koji će biti prava poslastica za sve ljubitelje gastronomskih šou-programa. Da bi sve bilo još više zabibereno potrudili su se producenti projekta koji su odlučili da u ovaj kulinarski ring uđu isključivo VIP ličnosti, i to čak njih 20. Neka to bude iznenađenje, sigurni smo da će gledaoci biti zadovoljni našim izborom učesnika – poručuju sa Pinka.

Slika

Telegraf

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 23 Avg 2012, 10:01
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 04 Jul 2012, 21:49

Jelena Karleuša bez fotošopa izbliza! FOTO

Jelena Karleuša se po svemu sudeći trudi da na svojim koncertima uveseli publiku skakanjem i plesanjem, ali sve to nosi posledice
Slika

Poznato je da na njima sa svoje dve igračice ima dinamične nastupe, pa je publika koja se odluči da vidi njen performans često može videti znojavu i razmazane šminke.

Za trud i skakanje po bini skidamo kapu, ali kada se približite pomalo se gubi dojam Dive, zar ne?

Plus

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 26 Avg 2012, 11:14
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Stvari koje niste znali o JK

Ona ima strašnu devijaciju nosa. Ona je pevala u Narodnom pozorištu. Sa 11 godina IQ joj je bio 150. Ljudi je mrze više nego Slobodana Miloševića i nikada nije probala nešto slatko

Slika

Ako ste mislili da sve znate o pevačici Jeleni Karleuši, grdno se varate... Iako svi misle da znaju sve o njoj, ona je armiju svojih „pratioca“ na Twitter-u obradovala informacijama koje do sada uglavnom nisu znali. Među 30 činjenica o sebi, koliko ih je napisala, najzanimljiviji su oni koji govore da ima strašnu devijaciju nosa, da je pevala u Narodnom pozorištu, da joj je sa 11 godina IQ bio 150 i da je ljudi mrze više nego Slobodana Miloševića... i još puno toga.

Jelena je poželels dobro jutro svojim fanovima, a onda ih pitala da li su raspoloženi za igru „Da li ste znali“?

1. Da li ste znali da ne podnosim slatko?

2. Da li ste znali da NIKAD u životu nisam okusila tortu ili kolač?

3. Da li ste znali da bih mleko probala samo ako mi plate 1000€ po čaši?

4.Da li ste znali da nikad nisam probala kafu ili bilo šta kafeno?

5.Da li ste znali da nikad nisam probala drogu i cigarete?

6. Da li ste znali da sam levoruka?

7.Da li ste znali da sam najmlađi slučaj dijagnostikovane MIGRENE u Srbiji?:-)

8. Da li ste znali da su mi već sa 11 godina izračunali IQ preko 150?

9. Da li ste znali da sam išla u muzičku školu i da sviram flautu?

10. Da li ste znali da sam godinama kao dete, pevala u Narodnom pozorištu, u operi Boris Godunov?

11. Da li ste znali da spavam svega 4-5 sati dnevno?

12. Da li ste znali da ne razlikujem neke boje?

13. Da li ste znali da sam prvi album snimila sa nepunih 16 godina?

14. Da li ste znali da mi je prababa, po mami, bila austrijska grofica Marija Von Dajc i da ima svoju ulicu u Gracu?

15. Da li ste znali da sam četvrto koleno Beograđana?

16.Da li ste znali da sam po statistici, domaća javna ličnost sa najvećim brojem naslovnih strana?

17.Da li ste znali da Srbi (po istraživanju iz 2005.) više mrze mene nego Slobodana Miloševića, Hašima Tačija i Madlen Olbrajt?

18.Da li ste znali da imam "strah" od parnih brojeva?:

19.Da li ste znali da imam gotovo neprirodno dugačke prste na rukama i nogama?

20. Da li ste znali da obožavam beli, crni, mladi i prazi-LUK?

21.Da li ste znali da me ljudi gotovo nikad ne gledaju u oči?

22.Da li ste znali da sam imala dva Carska reza za godinu dana i da sam se oba puta porodila na isti dan i u isti sat?

23.Da li ste znali da skoro da ne postoji novina koju nisam tužila zbog uvreda i neistina?

24.Da li ste znali da mi je omiljena hrana-SUSHI?

25.Da li ste znali da se "kunem" u KOMBINOVANI PRAŠAK(Ivančić i sinovi)?

26.Da li ste znali da mi je krvna grupa 0 negativna?

27. Da li ste znali da ceo život sanjam kako letim i dišem pod vodom?

28. Da li ste znali da imam tako ozbiljnu devijaciju nosne pregrade, da bih se ugušila da mi neko zatvori usta?

29. Da li ste znali da mi je omiljeni film THE COLOR PURPLE("Boja purpura")?

30. Da li ste znali da imam 4 psa (dva šar peja Tajrona i Dariju, američkog staforda Radžu i avlijanera Ajsa?

Novosti

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 09 Sep 2012, 01:13
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Karleušine ćerkice slavile rođendane

Nikada neću zaboraviti osećanje kada sam prvi put ugledala njihova mala lica, kaže Jelena

Slika
Jelena Karleuša

Jelena Karleuša juče je obilaskom „Delta sitija“ sa ćerkicama Atinom i Nikom proslavila njihove rođendane.

- Pre tačno tri i četiri godine na svet sam donela moja dva anđela, Niku i Atinu. Nikada neću zaboraviti osećanje kada sam prvi put ugledala njihova mala lica... Danas je mom voljenom suprugu Dušku i meni - divan dan! - napisala je JK na Tviteru.

Kurir

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu