Autoru |
Poruka |
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
to zato sto te volimo
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
i ja pohvaljujem Senci..zato sto voli Zvezdu.
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
kritikujem Sencicu sto se stidi 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jao ... nja nja nja.. malo se volimo, pa si tepamo, pa se mazimo i pazimo ovo ono... kritikujem sve...svi ste dosadni za medalje  osim Megi i mene naravno .
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
kritikujem molenu sto me zajebava
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa koga cu sreco nego tebe kritikujem te jer si postao prava osjetljiva p*z*a 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Žozefina je napisao: Gde je došlo do mimoilaženja? Samo zato što je upotrebljana reč ‚‚cenzura‚‚... aj ovako sad, ko meni može dokazati da je ono sa ‚‚paparaca‚‚ istina? Izuzev što verujem Koni na reč. Mogu i ja da odem na neki čet i da npr stavim bilo čiji nik i pišem ko ta osoba i sad ti dokaži da ja nisam on ili ona... Vi ste svi stari i prekaljeni forumaši ili četeri, mene lako možete prevesti i preko okeana, pošto ja ne razlikujem ničija pisanja, niti me to interesuje, niti sam ta vrsta analitičara. Mišljenja sam da dogovor kuću gradi i da ovaj forum treba prestati da bude mesto gde se zubi i usta zabavljaju tuđim životima dal na net-u il privatno. Za Novine sam da se objavljuju ali samo u duhu šale i komike, kao što su i bile do sada. Pohvaljujem Žozefinu...i za ovaj post...i za sve današnje reakcije... ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Kritikujem Senku, Wuki i Iskru, zbog gluposti stopiraju odličnu temu protiv koje se niko od forumaša nije bunio...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
pohvaljujem Bruta sto dolazi sutra ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|