Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Dzej je izgubi glas jbt
Eeej Zex nemoj tako meni Simonida bas izgleda da dobra osoba...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46266
|
Golubica se dohvatila Čupe i ne ispušta ga... 
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46266
|
Bravo Romana...pokaži im kako se pjeva... ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MeGi je napisao: Dzej je izgubi glas jbt
Eeej Zex nemoj tako meni Simonida bas izgleda da dobra osoba... Nisam ja rekao da je ona loša osoba, već je nezanimljiva. Do sada me nije zasmejala i mislim da je produkcija podbacila ulaskom Simonide na Farmu. Išli su na kartu njenog izgleda i mislili su da će narod da se smeje zato što je debela kao panj. Ona će uskoro napolje, jer ništa nije prikazala. Glasačko telo joj je kao njeni pregledi na YouTube-u
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Iskreno ni drugi nisu nesto pokazali a onda su ubacivsi ovu Budjicku isli na kartu da ce se skidat i muvati kad ono trt
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
куку једе као голуб 
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Golubica bela
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Jeca me uvek zasmeje. Opičena je sto na sat. Neki kažu da je zlobna, ali ja to tako ne vidim. Pavijani na Farmi umislili da su kapaciteti u odnosu na nju. Da nema Jelene Farma bi bila teški shit. Još kada bi ušao neko sličan njoj, pa to bi bio pravi haos
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ja mislimd a nije ona Zlobna, nego Farmu je shvatila bas kao rijaliti za zabavu, slicno kao vendi a ne da bi se pravila vredna;) Veceras ce biti interesantan pregled , od ljubavi do skidanja mislim Jeleninog skidanja da pokaze farmerima da prima inekcije....
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Ja mislimd a nije ona Zlobna, nego Farmu je shvatila bas kao rijaliti za zabavu, slicno kao vendi a ne da bi se pravila vredna;) Veceras ce biti interesantan pregled , od ljubavi do skidanja mislim Jeleninog skidanja da pokaze farmerima da prima inekcije.... Jeli dobila injekciju u *u*icu?
|
|
|
|
|
|