Farmi su igrali igru istine, a ubrzo posle toga došlo je do rasprave među farmerima jer su se Danimir Vajs i Simonida Ačević posvađali. Danimir Vajs se iznervirao jer ga je Simonida isprovocirala pri deljenju štapića. “Znaš li šta ću da ti ja radim. Nisi ni svesna”, urlao je Vajs. “Da li bi ga primio? Ajde uzmi ga, pred kamerama mi tako govori. Gleda me ćerka u to vreme na TV. Kako biste vi reagovali”, objašnjavao je Vajs, a Simonida se ubacila u priču. “Ti se mene plašiš. Drhtiš pored mene. Ja namerno želim da budem bezobrazna”, rekla je Jutjub zvezda. “Reci u lajvu to, a ne ko s*sa bezobrazna. Debela džukela iskompleksirana, mene našla da proziva. Mene ovakvog možeš samo u snovima da imaš”, počeo je da vređa Vajs. “Ne možeš da vređaš devojku zbog izgleda i da govoriš da je ružna”, opomenuli su Vajsa farmeri, a Vajs je podsetio da njega niko nije branio kada je nominovan zbog izgleda. “Naljutio se što se mu je Simonida dala štapić, a pri tom ga je provocirala plešući kao u svom spotu hopa cupa”, polemisali su ostali farmeri zašto se Vajs naljutio iako je reper napustio prostoriju i svađu.
Pop pevač Filip Mitrović očigledno nije oduševljen ekipom kojom je okružena njegova drugarica i koleginica Vanja Mijatović na imanju u Lisoviću.
–Jadna Vanja sa ovim budalama, napisao je Filip na svom “Tviter” profilu, a mi smo ga pozvali da proverimo na koga misli kada kaže da je neko od učesnika “budala”.
–Mislim na pojedince koji kao da su pobegli sa “F” odeljenja iz ludnice, rekao je pevač, ali nije želeo tačno da imenuje i izneo je kritiku na račun “stare garde” koja učestvuje u ovom rijalitiju.
–Nije mi jasno zašto ulaze na “Farmu” ljudi čija je karijera jednom nogom u grobu. Ne znam zašto se oni trpaju da se promovišu u rijalitiju? Mislim da treba da pruže više priliku mladima da se pokazuju, rekao je Filip.
Sam Mitrović je odlično iskoristio svoje učešće u rijalitiju jer je ispromovisao pesmu “Ljubavni parazit”, a mi smo ga zamolili da prokomentariše da li i ostali mladi koji uđu koriste svoju minutažu koju dobijaju na “Farmi”.
–Da mislim da je odlično koriste jer pokazuju da su kulturni i ne svađaju se po svaku cenu kao neka starija garda koja se trudi na svaki način da privuče pažnju.
Vanja predstavlja pesmu na “Farmi”!
Inače, pop pevačica Vanja Mijatović koja je od ponedeljka učesnica rijalitija „Farma“, upravo će na imanju predstaviti svoju novu pesmu. Ona je pred ulazak snimila numeru, a interesantno je da je muziku i aranžman Mijatovićeva uradila zajedno sa svojim bratom Vladanom, dok je tekst napisao Aleksandar Marjan.
Inače, ona je juče dobila poziv da uđe u rijalitji i isti dan pristala, i pre samog ulaska poslala je pesmu svom šefu, direktoru „Grand produkcije“ Saši Popoviću kako bi i on dao „blagoslov“ da ova pesma ugleda svetlost dana.
Pre premijere poslušajte muziku koju su uradili Vanja i Vladan u „StudioTon“...
Bivši suprug pop pevačice Goce Tržan ljubio se sa manekenkom Sarom Trajanović na imanju u Lisoviću. Njih dvoje su se u jednom trenutku našli sami iza poljskog toaleta, gde su razmenjivali nežnosti.
Zadruga je opomenula Anastasiju, Kaću, Borisa, Svetlanu, Ivan, Igora i Saru koju su napravili žurku iza toaleta, noć kada su ušli novi farmeri, i navela da iza WC-a ne smeju da se nađu više od dve osobe. Kaća se bunila jer smatra da tako nešto nije u redu, dok su Ivan Marinković i Sara sa smeškom na licu ćutali.
UŽIVO VELIKA TUČA NA FARMI: Miki razbucao Marka i spakovao se
Miki Đuričić napao je di-džeja Marka Vanilu dok je spremao doručak samo za sebe, udario ga i pocepao mu majicu
Velika tuča na Farmi. Miki Đuričić napao je di-džeja Marka Vanilu dok je spremao doručak samo za sebe. Skočio je na njega, udario ga i pocepao mu majicu. Marko mu nije uzvratio udarac, ali to se nije moglo videti jer je, budući da je bio prenos uživo, slika odmah bila zamagljena.
Posle tuče, Miki je otišao po svoje stvari i spakovao se. "Evo vam ga rijaliti. Idem ja kući mojoj da se ja ovde za.ebavam. On da kaže (Marko) boli me k.rac, ja sam gladan, a lepo je žena rekla nema doručka dok se ne spremi kuća", pričao je Miki dok se pakovao u štali, a Lepi Mića ga je molio da se smiri. Miki je toliko bio iznerviran da je uradio glavom od zid.
Marko je sa pocepanom majicom pokušavao da se smiri. "Ne boli me ništa. Šta bi mu sad radio. Kad izađemo, saznaću gde on žive. Maknite ga od mene. Ovde se radi o mom egu i ponosu!", rekao je rastrojeni Marko.
"Ja prvi ništa nisam rekao. Šta sam kriv? Samo sam rekao: Ti da jedeš, pa da po 10. put kenjaš i onda me je udario u rame", pričao je Marko. Crni i Lepi Mića su u ostavi sa manekenom savetuju ga da spusti gard i da smanji tenziju.
"Previše si napet i to je možda izritiralo Mikija. Moraš da balansiraš", savetovao je Crni, a maneken je mirno seo da pojede svoj doručak dok su ostali ukućani nastavili polemiku ko je kriv za haos na Farmi.
Miki i Marko su, posle pola sata od tuče, zajedno u dvorištu i voditelj se izvinio manekenu što ga je udario.
"Ja sam napravio grešku veliku. Da li možeš oprostiti, to je tvoje. Nisam ja trebalo da te udarim. Nisam imao pravo. Nemam opravdanja, nisam sebi to smeo dozvolio. Ti si dobar dečko. Ja bih pojeo samog sebe sada zbog toga što sam te udario. Voleo bih da me izbace, jer treba da snosim posledice", izvinio se voditelj.
"Prvi put sam prišao šporetu i mene je to iznerviralo. Meni neko da broji zalogaje. Ti si veliki čovek što si mi se izvinio" , rekao je maneken.
"Ne, ti si veliki čovek jer si mi oprostio", Miki je veoma žao što ga je udario.
Trenutno je velika polemiko farmera oko hrane i ko je najveći krivac zbog tuđe Mikija i Marka.
MARKO MU OPROSTIO: Miki ostaje, Zadruga prihvatila molbu di-džeja!
Zadruge je odlučila da ostavi na imanju Mikija Đuričića jer mu je Marko oprostio udarac i zamolio produkciju da ga ne izbacuju iz rijalitija
Miki Đuričić ostaje na imanju! Marko Vanila oprostio je Mikiju Đuričiću batine koje je dobio od njega i zamolio Zadrugu da ga ne izbacuje iz rijalitija. Molbe di-džeja zadruga je usvojila i odlučila da voditelj i prva rijaliti zvezda može ostati na imanju.
"Mnogo sam razmišlio. Da se ovo desilo napolju, drugačije bih reagovao. Kada je hteo da razgovarao sa mnom, ja nisam, ali su me Crni i Lepi Mića posavetovali. Zamolio bih Zadrugu da oprosti Mikiju jer sam osetio da mu je iskreno žao. Čovek se skoro zaplakao kada smo razgovarali i to nije bila gluma. Pošto sam mu ja oprostio,voleo bih i da mu Zadruga oprosti. Neki misli da je ovo licemerno, a samo publika odlučije ko ispada, a ne bih hteo da bilo ko od vas ispadne zbog mene", rekao je di-džej Marko.
Farmeri su njegov potez dočekali velikim aplauzom, a Miki je ustao i ponovo se svima izvinio.
"Tebi Marko hvala jer si pokazao da si veliki čovek. Još jednom se izvinjavam. Šta god kaže Farma, ja se povinujem", bio je kratak Miki.
Odmah posle Markove molbe, došlo je pismo Zadruge u kojem se farmeri obaveštavaju da je Mikiju oprošteno nasilje samo zbog Markove molbe i da može da ostane na imanju.
Podsetimo, Miki Đuričić je napao Marka Vanilu i udario ga u rame i pocepao mu majicu zbog hrane. Tuči je prehodilo sastanak koji je sazvala gazdarica Zorica Marković. Zorica je rekla da niko ne sme da doručkuje dok ne se spremi kuća i ne operu se suđe. Kada je sastanak završen, Marko je uzeo da spremi doručak, a Miki je pobesneo jer se ne poštuje dogovor i iznerviran udario u rame manekena i pocepao mu majjcu.
ZABORAVILA NA DEČKA: Boris i Katarina se mazili u krevetu
Boris, koji spava pored Katarine, iskoristio je momenat, pa je prvo mazio po glavi, zatim je palo češkanje i na kraju prisni zagrljaji
Pevačica Katarina Grujić je pre ulaska na Farmu, na sva zvona pričala kako ima dečka kog voli, i kako ga nikad neće prevariti, šta god da se dešava na imanju.
Međutim, iako je dala obećanje da se na farmi neće dogoditi ljubav jer ima dečka, Katarina Grujić se, po svemu sudeći, predomislila, jer je zatvoren prostor i često druženje sa Borisom Stamenkovićem učinilo da ona postane izuzetno prisna sa manekenom.
Naime, kada su svi farmeri legli, Boris, koji spava pored Katarine, iskoristio je momenat, pa je prvo mazio po glavi, zatim je palo češkanje i na kraju prisni zagrljaji, što samo govori da Grandovoj pevačici i te kako prijaju manekenovi dodiri.
MAJA NIKOLIĆ ULAZI NA FARMU: Družiću se sa Golubovićevom, biće ludnica!
Šta me briga što je drugi ne vole, ona je jednostavno takva i uvek govori ono što misli. Pa bolje i da priča non-stop nego da ćuti. Videćete, biće ludnica, rekla je Maja
Maja Nikolić se uveliko sprema za ulazak na Farmu kako bi zajedno sa svojom drugaricom Jelenom Golubović, koja svimaskače po živcima, zagorčala život mnogim farmerima.
Ona bi trebalo da uđe kao specijalna gošća, da napravi pometnju nekih mesec dana i onda nestane sa imanja u Lisoviću.
"Zvali su me na Farmu i ako uspemo da se dogovorimo oko datuma i sve ostalo, ja ulazim kao specijalna gošća. Još precizno ne znam kada ću ući i koliko ću tačno ostati to će verovatno zavisiti od situacije. Ne znam kako će reagovati kada me vide, a to što ulazim po drugi put šta ima veze, pa i Ekrem i Zorica Marković su bili po dva puta. Družiću se sa Golubovićevom, jer se i privatno družimo. Šta me briga što je drugi ne vole, ona je jednostavno takva i uvek govori ono što misli. Pa bolje i da priča non-stop nego da ćuti. Videćete, biće ludnica.", rekla je Maja.
Podsetimo, Maja Nikolić je već bila na Farmi, kao i u prethodnoj sezoni Velikog brata.
Zorica Marković je bila neprijatna prema bosanskoj pevačici smatrajući je nezanimljivom i veoma tihom
Gazdarica Zorica Marković ne podnosi pevačicu Zuzi Zu i smatra je izuzetno dosadnom osobom.
Naime, Markovićeva je okupila sve farme za sto i kritikovala ih da ne čiste kuću koja smrdi kada se uđe s polja, i da se ne poštuje dogovor o hrani da se ne doručkuje.
Rekla je da je neko bez pitanja pojeo proju, a ZuZi Zu se javila da, a Zorica Marković se brecnula na nju.
"Što si tako dosadna žena?!", Zuzi se zbunila i pokušala još nešto da kaže o proji i da je ona jela ali da se nije krila.
"Možeš li malo glasnije da pričaš?!", viknula je Zorica i počela da je imitira kako priča. Zuzi je pročistila grlo i povisila malo glas, ali joj to nije pomoglo jer ju je Zorica ignorisala i počela da deli poslove i određuje ko će da pere sudove, čisti kuću i kuva ručak.
Pošto se dosta spekuliše na „Farmi“ da jedni drugima kradu stvari i da ih sakrivaju, zadruga je obavestila sve farmere da su dobili specijalni zadatak, a to je da u duhu trenutne atmosfere na imanju osmisle predstavu pod nazivom „Sumnjivo lice“.
Tek ćemo da vidimo kako će komedija Branislava Nušića izgledati u režiji farmera.
Da se stvari zagrevaju polako na Farmi, pokazali su Katarina i Boris, koji su rešili, tokom sinoćne žurke, da se malo osame.
Njih dvoje su malo popili, a potom otišli iza wc-a. Prvo su se "raspravljali" ko je više popio, a potom su i razmenjivali nežnosti. Izgleda da su se stvari između njih popravile, odnosno Boris je ipak rešio da može da nastavi romansu sa pevačicom, s obzirom da je izjavio da moraju malo da uspore, što je Katarinu iznerviralo.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu