|
Autoru |
Poruka |
lOOla
|
|
Administrator
Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
Take all my loves, my love, yea, take them all Take all my loves, my love, yea, take them all: What hast thou then more than thou hadst before? No love, my love, that thou mayst true love call— All mine was thine before thou hadst this more. Then if for my love thou my love receivest, I cannot blame thee for my love thou usest; But yet be blamed if thou this self deceivest By wilful taste of what thyself refusest. I do forgive thy robb’ry, gentle thief, Although thou steal thee all my poverty; And yet love knows it is a greater grief To bear love’s wrong than hate’s known injury. Lascivious grace, in whom all ill well shows, Kill me with spites, yet we must not be foes. Sonnet XL William Shakespeare
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|
Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
"A ja, ja sam sve ono što nikad ne biste ni pretpostavili. I nisam, ama baš ništa od onog što bi se moglo reći o meni na prvi pogled. Sudar sam različitih svjetova, uporišni stub u vrtlogu vremena, samo neko ko je žedan snova, istine i ljubavi. Neko ko ima svoj put i svoja pravila u ovoj suludoj borbi života."
|
|
|
|
|
lOOla
|
|
Administrator
Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
You are my air The sun in my day The moon in my night The spring in my step You are my everything.
You are the stars in the sky The birds in the trees The shimmer, the sparkle, the shine.
Without the light you put into my life I would be nothing A single leaf on the ground in autumn, Lost, forgotten, alone.
Before i knew you, I was nothing. Now I am everything, With you at my side, I am invincible!
Feel the same my baby, You are loved so much, I love you now and forever You are my darling, my baby, my love You are my everything I love you so much.
|
|
|
|
|
Marina
|
|
rang
Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:49 Postovi: 340
|
Ničija
Žene se dele na ničije, nečije i svačije. Ti si naišao na ničiju. Bolje bi mnogo bilo da si naišao na nečiju. Jer nečija je nečija, navikla je da pripada, pa kako je jednom bila nečija, može postati i tvoja. A ova što je vazda ničija, ni na šta nije navikla. Nije ni morala da se navikava. A ti misliš - dobro je: ničija je slobodna. Pa, ničija je baš i ničija zato što tako voli slobodu i što nikad ne bi postala nečija. Svačija je isto nečija, samo što je previše nečija, ali uz dobre razloge može postati umereno nečija, pa opet može postati samo tvoja. Pa čemu onda osmeh što sam ja ničija kad je to, zapravo, najgore što može da ti se desi?
Jelena Marković
|
|
|
|
|
Senka
|
|
Vječita sanjalica
Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45945
|
Pogled s mosta
Štafelaj zime, zategnuto platno, bjelina iskri, svjetluca, treperi, plaveti nema, oko sunca zlatno tek sliči sebi - čudesni valeri.
U sivoj vodi pahulje se gube, zavjese neba navučene, guste, ne puštaju oko, pahulje se ljube lelujajući. Obale su puste.
Hladnoća stišće, okiva i plazi, za tren posta krljušt vrba sjajna što bi skoro list i njegova tajna
niz vodu sada sa sjenom odlazi. Kradljivica sna što na zimu pazi ukočena bdim. Bjelina beskrajna.
Dragana Kragulj
|
|
Senka
|
|
Vječita sanjalica
|
Vodene poruke
Trkom kroz travu do zelene vode, sa vrbe u vir uskočim bez daha, izronim nova, sjena moja ode nizvodno nekud, bez imalo straha.
Za njom još pluta bjeličasta gruda, pola na plavom, a pola zelenom, blještavo ljeto, vrelina je svuda, pod nogom sedra, hodam riječnim dnom.
Od dna do neba lete sjenke ptica, mežura površ svaki pokret ruke, čudesna voda dobro pamti zvuke,
došapne prošlo dok kaplje sa lica i klizne niz vrat kao ogrlica, prelije tajne po koži poruke.
Dragana Kragulj
|
|
Senka
|
|
Vječita sanjalica
|
Trag (muška pesma)
Hitro sam bacao riječi rušio zvijezdu po zvijezdu za okov tvoje duše
(kopča je moje srce raspolućeno kao jabuka i srce jabuke tajni kod)
na dlanovima postojanja izgrebanim do početka darivao sam ti se
ti ništa nisi vidjela ti ništa nisi čula
tvoja je osunčana krljušt bez otiska prošla samo zamirisala
Autor: Dragana Kragulj
|
|
Senka
|
|
Vječita sanjalica
|
Trag (ženska pesma)
Noću vješto preskačem zamke progutam ljubavni gutljaj mraka ubodem pogled u tvoje srce tijelo hitnem kroz zrak
za mnom leprša duša
kad promigolji lasica svjetla kad zazvone sunčani triangli doskočim
jedino mi u kosi repovi zvijezda padalica i miris zlatnog mjeseca
Autor: Dragana Kragulj
|
|
vuja kojic
|
|
SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Grešio sam mnogo, i sad mi je žao i što nisam više, i što nisam luđe jer, samo će gresi, kada budem pao biti samo moji - sve je drugo tuđe.
Grešio sam mnogo, učio da stradam leteo sam iznad vaše mere stroge grešio sam, jesam, i još ću, bar se nadam svojim divnim greshom da usrećim mnoge.
Grešio sam, priznajem, nisam bio cveće grešio i za vas, koji niste smeli, pa sad deo moga greha niko neće a ne bih ga dao - ni kad biste hteli.
D,Trifunović
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|
Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Увек сам се плашио да ти тепам Увек сам се плашио да ти тепам Плашио се увек да ти косу држим у руци Престрашен био да нагло можеш да се окренеш И да ми ухватиш нежно око на свом врату.
Јер сам глупаво веровао Да ћу ако ти руку на раме ставим Да ћу ако ти прстима чело додирнем Да ћу ако ти у топле очи груди слијем Да ћу изгубити себе.
Сад кад си отишла имам себе, исувише.
Зоран Радмиловић
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|