Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ja znam ovdje pa preko petoro zaljubljenih,samo je priblem sto su uglavnom svi krivo zaljubljeni,,,,
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Eh Pitt...to si ti...ti sve znaš...daj nama objelodani to malo... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ja znam u koju trebu je Pitt zaljubljen al ne bih odala ni za milion dolara
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Evo kroz zagonetku ja mislim da su zeljubljeni/ne svi oni koji u svome nicku imaju slovo G...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Ja znam u koju trebu je Pitt zaljubljen al ne bih odala ni za milion dolara Ma da daj reci da i ja znam,,,hahahahaah,kako me zeka,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
De Pitt nemoj misliti da smo mi naivni a da ti sve nas citas, mozemo i mi tebe provalit tvoja sala te najvise odaje da jesi Ma necu ja da kazem nick, mozda se dama uvredi al bitno je da ti znaj koja je:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Bradpresto Pitt je napisao: Evo kroz zagonetku ja mislim da su zeljubljeni/ne svi oni koji u svome nicku imaju slovo G... Ja ne mislim... Ja mislim da su zaljubljeni svi koji imaju slovo A!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: De Pitt nemoj misliti da smo mi naivni a da ti sve nas citas, mozemo i mi tebe provalit tvoja sala te najvise odaje da jesi Ma necu ja da kazem nick, mozda se dama uvredi al bitno je da ti znaj koja je:) Pa jel s ovoga Foruma!?
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
MeGi je napisao: De Pitt nemoj misliti da smo mi naivni a da ti sve nas citas, mozemo i mi tebe provalit tvoja sala te najvise odaje da jesi Ma necu ja da kazem nick, mozda se dama uvredi al bitno je da ti znaj koja je:) Možda onda i ja znam u koga je... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
E bas bi volio i ja saznati u moga sam zaljubljen,bio bih sretan ?..hahahahah