Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Ipak sam dosla do jednog veoma cudnog zakljucka. Morace neko da me demantuje i ubedi.
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
hahahhahaahaha.....bolje da cutim...ahhahahahaah, aj dobro cutacu, al ne mogu da prestanem da se smejem
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Julia je napisao: hahahhahaahaha.....bolje da cutim...ahhahahahaah, aj dobro cutacu, al ne mogu da prestanem da se smejem neko te dobro zagolicao ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
*Twilight* je napisao: Julia je napisao: hahahhahaahaha.....bolje da cutim...ahhahahahaah, aj dobro cutacu, al ne mogu da prestanem da se smejem neko te dobro zagolicao ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif) i to po tabanima... 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
gledam ja...Monitr treperi..ebote to je ta energija neka sa druge strane,mislim se....Pa sve nesto pucketa..reko brate to su te iskre sto vrcaju... mislim se..konacno i ja shvatih kako to izgledaju te pozitivne vibracije koje svi osetise i o kojima se raspreda po forumu, a ja ubedjujem forumase da je to nemoguce..Moguce je dakle...ja sva srecna. Kad ono...nije to do iskrica i vibracija.., nego ce izgleda monitor da rikne..vreme za drugi.. pihhhhhhh...kakvo razocarenje...
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Julia je napisao: gledam ja...Monitr treperi..ebote to je ta energija neka sa druge strane,mislim se....Pa sve nesto pucketa..reko brate to su te iskre sto vrcaju... mislim se..konacno i ja shvatih kako to izgledaju te pozitivne vibracije koje svi osetise i o kojima se raspreda po forumu, a ja ubedjujem forumase da je to nemoguce..Moguce je dakle...ja sva srecna. Kad ono...nije to do iskrica i vibracija.., nego ce izgleda monitor da rikne..vreme za drugi.. pihhhhhhh...kakvo razocarenje... cemu si se nadala to si i dobila mada... vise od toga nisi ni mogla da dobijes ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
*Twilight* je napisao: Julia je napisao: gledam ja...Monitr treperi..ebote to je ta energija neka sa druge strane,mislim se....Pa sve nesto pucketa..reko brate to su te iskre sto vrcaju... mislim se..konacno i ja shvatih kako to izgledaju te pozitivne vibracije koje svi osetise i o kojima se raspreda po forumu, a ja ubedjujem forumase da je to nemoguce..Moguce je dakle...ja sva srecna. Kad ono...nije to do iskrica i vibracija.., nego ce izgleda monitor da rikne..vreme za drugi.. pihhhhhhh...kakvo razocarenje... cemu si se nadala to si i dobila mada... vise od toga nisi ni mogla da dobijes ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) mislis, a???? pa jbt ja sam se nadala da me udare neke emocije..a ono...udarac po dzepu... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Dobro si prosla... mene je tako jednom spicila struja i ode sve u Qrac nadala se boljem kad ono ode procesor, napajanje, kuler i umre muz Kukuuuuu mene osta udovica a nadala sam se da ce ta ljubav duze da potraje 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
*Twilight* je napisao: Dobro si prosla... mene je tako jednom spicila struja i ode sve u Qrac nadala se boljem kad ono ode procesor, napajanje, kuler i umre muz Kukuuuuu mene osta udovica a nadala sam se da ce ta ljubav duze da potraje  aaahahhahahahahahahahaha ma dobro sve drugo..al kuler je skup u PM ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
da je Z.Mamić dupeuvlakač ko većina ovde....čast izuzecima
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|