Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
GiGi je napisao: Ja bih pitala jedno pitanje koje me muči od kad sam na ovom forumu...ali ne znam jel to za Senku pitanje ili za neke forumaše... ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) Pitaj...pa ćemo vidjeti...
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Evo da ga ovako formuliram... Primjetila sam da ponekad forumaši imaju žestok start na tebe Senka (nije da baš shvaćam zašto)...pogotovo u onoj temi primjedbe i prijedlozi...pa me zanima pogađa li te to ili si već oguglala? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
GiGi je napisao: Evo da ga ovako formuliram... Primjetila sam da ponekad forumaši imaju žestok start na tebe Senka (nije da baš shvaćam zašto)...pogotovo u onoj temi primjedbe i prijedlozi...pa me zanima pogađa li te to ili si već oguglala?  Trebalo bi da sam oguglala,ali me ona preosjetljivost malkice zeza.
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
ma one/oni koji stalno prigovaraju nemaju pametnijeg posla umjesto da slažu tablice u Excelu, kuvaju ručak, snimaju video za YT one mi Senku diraju
e ne može
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
E dobro...hvala na odgovorima...ja nemam više pitanja za sada... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Picard je napisao: ma one/oni koji stalno prigovaraju nemaju pametnijeg posla umjesto da slažu tablice u Excelu, kuvaju ručak, snimaju video za YT one mi Senku diraju
e ne može ![[l_girl_kiss.gif] [l_girl_kiss.gif]](./images/smilies/l_girl_kiss.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ja sam za ovaj put završila. Žex,ja bih da te smjestim ovde ako želiš.... ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ajde smeštaj... Imam fore do 22h, pa me do tada pitajte šta vam je volja
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
jel ti bese onaj tarin decko???
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Dakle Žex...  1. Da pišeš knjigu o svome životu...kakav bi joj bio naziv? 2. Koja ti je najomraženija javna ličnost? 3. Koliko djece bi volio imati i bi li uopće volio? 4. Koji forumaš ti je karakterno najsličniji? 5. Jesi li ikada bio u bolnici i zašto? 6. Koliko sati u prosjeku spavaš?
|
|
|
|
|
|