Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Picard, molim te...znaš i sam da ne postoji... ![[nene.gif] [nene.gif]](./images/smilies/nene.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
E pa ne možeš mi reć da nekog prvi put vidiš i da je to ljubav...zaljubljenost ajde de...ali ljubav? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
jednom vidiš to može biti jedan dan proveden s nekom osobom može to biti dovoljno, može GiGi
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Eh...tu se ne slažemo...mislim da je ljubav složenija...treba vremena da se razvije...duže od jednog dana... 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
kako da te razuvjerim jedino da ti platim napokon onaj sok i sladoled 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Hahah...  Teško ti je mene razuvjeriti...nisam sigurna da bi uspio... 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
eh, vrijedi pokušati 
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Ljubav ne al simpatija da Sto kaze Gigi za ljubav je potrebno vreme. Prvo dodjes u onu fazu kad ti je sve lepo,leptirici. Napolju sumorno vreme a tebi sunce,uvek si raspolozen,nemas problema,letis u oblacima,jedva cekas da cujes tu osobu,vidis da se dopisujes sa njom. Kad ga/je nema sat vremena odmah ti nedostaje,stalno gledas na sat kad ce se pojaviti.E to je zaljubljenost. Ljubav vec ne umem da objasnim,to se jednostavno oseca,ili volis nekog ili ne. Sa svim njegovim/njenim vrlinama i manama i kad se boris za tu osobu i to pokazujes.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46187
|
Andjeo sa greskom je napisao: Ljubav ne al simpatija da Sto kaze Gigi za ljubav je potrebno vreme. Prvo dodjes u onu fazu kad ti je sve lepo,leptirici. Napolju sumorno vreme a tebi sunce,uvek si raspolozen,nemas problema,letis u oblacima,jedva cekas da cujes tu osobu,vidis da se dopisujes sa njom. Kad ga/je nema sat vremena odmah ti nedostaje,stalno gledas na sat kad ce se pojaviti.E to je zaljubljenost. Ljubav vec ne umem da objasnim,to se jednostavno oseca,ili volis nekog ili ne. Sa svim njegovim/njenim vrlinama i manama i kad se boris za tu osobu i to pokazujes. Ali tako kreće sve,pa poslije,ako ljubav potraje, misliš da je bilo na prvi pogled. 
|
|
|