Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Minnie je napisao: Boss je napisao: Komsinicu, treći broj je najbolji do sada ![[aplauz.gif] [aplauz.gif]](./images/smilies/aplauz.gif) ..đubre jedno uligivačko, jel' treba ja da kritikujem da bi se ti setio da pohvališ... ...ovim ujedno pohvaljujem Bossa što je reagovao baš onako kako sam ja 'tela... ..ljub ti... Reagovao sam pre tebe, pogledaj vreme... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
ili ipak nisam... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Kritikujem Anđu... isključila pp ![[thumbdown.gif] [thumbdown.gif]](./images/smilies/thumbdown.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Kritikujem Trileta zbog onog ''OK''!!.... 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Nemam kritike, sve same pohvale.
|
|
Boss
|
|

rang

|
Pohvaliću ASG jer ne ispušta knjigu izgleda... kritikujem MeGi jer gleda farmu sa VIP životinjama...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Pohvaljujem Brutalnog jer me ne turi u onu svoju Cane...pa nesto ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Boss je napisao: Pohvaliću ASG jer ne ispušta knjigu izgleda... kritikujem MeGi jer gleda farmu sa VIP životinjama... Zavrsila.sa podvlacenjem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
Andjeo sa greskom je napisao: Pohvaljujem Brutalnog jer me ne turi u onu svoju Cane...pa nesto ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) ...a pa polako..da nadjem neku krilatu te da joj pochupam krilca i eto te u canetizaciji..  ...
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...evo ja tju da pofalishem greshnu andjelku zato sto me pofalisala za ne turanje u canetizaciu..to mi dodje ko dobro delo..  ...
|
|
|
|
|
|