Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Komsinica je napisao: Ne mogu vama bukvalistima da objasnjavam. Vi sve nesto filozofirate, umesto da se prepustite i ukapirate sta znaci ljubav na prvi pogled. To bre nije odjedared, nego ne znas nekoga i strefi te za dva, tri dana onako u drustvu. Uzivas itd E to nije ljubav na prvi pogled ..msm to je vec na drugu trecu...i to u drustvu HAHAH. Za sve su krivi americki filmovi..kad kazu pogledali su se i varnice su sjevnule...odmah su znali to je bila ljubav na prvi pogled 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Pa i ja sam se pogledala i varnice su... ne sevnule, nego oho ho vrisnule. I sta sad? I ne u drustvu, smotana, medj gomilu ljudi. Vec u drustvu dvoje. Mislim... ona i on sede... i tako ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
rakovi rakovi,drugo ime su nam emocije
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa i JA kad se pogledam varnice sjevnu, ne ne oho ho virsnu..svaki put 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Posle cu da vam docaram dojam tog sevanja, sada moram da idem. A napisacu vam i pravu erotsku pricu, vec je do pola uradjena, a glavni junaci ce se sami prepoznati xexexe
|
|
Snow
|
|

rang

|
svidja mi se to samopouzdanje i ljubav prema sebi
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

|
aloo erotska prica mora da bude autenticna tvoje licno iskustvo
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
joj za jedno dvije stranice ce mozda i da nam isprica i opise...tu ljubav na prvi pogled. lakse je o sexu pisati, aaaa smoru ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Molena je napisao: pa i JA kad se pogledam varnice sjevnu, ne ne oho ho virsnu..svaki put  e moja ti, treba da se okupas u tim ocima, jbš varnice bez kupanja. da prodres kroz oke do duse i malo je pomazis, a srce cokis i neprimetno se vratis, pa opet... eeee dovidjenja ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
Snow
|
|

rang

|
stvarno komsinice uopste nisi parlamentarna,proci ce mi mladost dok se ti otvoris
|
|
|
|
|
|