_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
'Jebate, najbolje mi je kada kažu... znaš, s godinama naučiš podići ručnu kočnicu... pa kada se zatelebaš u nekoga, onda si oprezan, i ne zatelebaš se jako... Svit džizus, ma nemoj molim te... Ja mislim da, kada se zatelebaš i sa 40 i sa 50 i sa 100... da se uvijek zatelebaš jako... pa nisam još čuo da se netko zaljubio umjereno, sporadično, krnje ili djelomično Jebat ga, jesi ili nisi, nema tu godina niti pomoći... Ili se zatelebaš pa odmah hoćeš se ženiš, odma hoćeš dati ključ od stana, odmah hoćeš sve sve sve... ili se mani ćorava posla ) To je utakmica koja se odmah igra kao da je finale World Cupa, inače nemoj niti navlačiti kopačke... ili sam ja krivo ukapirao stvari, i nikada ih kasnije nisam ukapirao kako treba... Get busy living, or get busy dying. Nema labavo, nema između, kako god rezultat završio. Ouu jeee '
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 45 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu