Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..Kone..sve više verujem da ćemo nas dve morati preći a PP...sad mi nesto pade na pamet što baš i nije za javnost a mogla bi iskoristiti...samo treba da utvrdim da si bar malo kvarnjak k'o ja... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Forumaš i po, ulizica i po... ![[ae.gif] [ae.gif]](./images/smilies/ae.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
hehehehe..mrš...dosado diplomatska... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Ove novine vrede svaku paru, vise ne kupujem blic i ostala sra*a, Kone svaka ti cast brate, i divim se tvojim zivcima, volji i snalazljivosti za sve ovo Novine su savrsene, posebno sto si ih zacinila onim karikaturama na kraju 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Hvala Naopaki ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
joj..mene stra' ove Minnie.. 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Minnie je napisao: ..Kone..sve više verujem da ćemo nas dve morati preći a PP...sad mi nesto pade na pamet što baš i nije za javnost a mogla bi iskoristiti...samo treba da utvrdim da si bar malo kvarnjak k'o ja... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Ja sam tu. Samo ti gruni ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
Boss
|
|

rang

|
Senka... ajde sad lepo objasni u čemu je problem sa novinama ?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Boss nemoj da se pravis naivan ti si rekao Senki da zabrani stampanje
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Boss nemoj da se pravis naivan ti si rekao Senki da zabrani stampanje Da... zato što mi copy paste teme, ćoroskop, postavljanje slika ili Pittovo preseravanje sa 5-6 postova u 30 sekundi pričinjavaju mnogo veće zadovoljstvo... Prosto sam oduševljen kreativnošću pojedinih forumaša i logikom našeg admina... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|