Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Što se mene tiče, može i tvoja...  Osoba ženskog spola... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
A mora li ta žena biti baš ženskog pola ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
GiGi je napisao: Evo, malo sam razmislila i odlučila ovoga puta ne zadati zahtjevnu temu...tema ovotjednog takmičenja neka budu Pjesme čiji je izvođač žena... Prijedloge šaljite do srijede u ponoć! Sve piše, sve je i više nego jasno... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
OK... još samo jedno pitanje i nekoliko potpitanja... Šta tačno znači izvođač ?
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
izvođač = osoba koja izvodi...u ovom slučaju pjesmu...e sad...može izvoditi i svirajući i pjevajući... 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Imaš strpljenje, svaka ti čast... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Treniram strpljenje...ipak ću cijeli život raditi s djecom...trebat će mi... 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Eh... što nisam dete... ![[ufuf.gif] [ufuf.gif]](./images/smilies/ufuf.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
GiGi je napisao: Evo, malo sam razmislila i odlučila ovoga puta ne zadati zahtjevnu temu...tema ovotjednog takmičenja neka budu Pjesme čiji je izvođač žena... Prijedloge šaljite do srijede u ponoć! E sad...vidite kako sam napisala do srijede u ponoć...zaboravite to...petak je taj dan...imate vremena do tada...nemojte biti lijeni! ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
Legendary
|
|

Pridružio se: 19 Jun 2012, 16:54 Postovi: 284
|
Icini bar jedan pogresan korak...
|