Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
I kritika meni, niš mi se ne pise, gledam ko tele, a lezim ko prase
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Boss je napisao: Pohvala za Lažljivu, vidi se da me voli... ![[kiss3.gif] [kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif) Iznenadio bi se
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Registrovanih korisnika: Andjeo sa greskom, Astra, Bing [Bot], Boss, GiGi, Google [Bot], Ines, Julia, Komsinica, lana, LaYa, Majestic-12 [Bot], Molena, MSN [Bot], Nikita, oleg, Senka, siN bRutaL, Snow, Zlobni
pa dobro gde su svi ???? Ovde ima bas puno privezaka koji samo vise !
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Senka je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: O tome ti pricam Molena,oni koji najvise tracaju oni se najvise gnusaju takvih ljudi satro. Pa podji od sebe,dal ti nekog tracas...pa bacas vile na ostale. I trebe reci u lice pa kud puklo da puklo... Idem prijatan dan svima. A ono iz paparazzo lova je sasvim ok iako nikako nije u lice. Ja bih ono možda i razumjela da je napisano odmah po odlasku odavde.Ali sada,nakon toliko vremena....ma dajte cure...manite nas se i vodite svoju brigu...a to sigurno nismo mi... Pa ti si tu u prednosti jer si ti njih otkrila tj tvoj paparazzo A da su oni tebe tj neke forumase sa naseg foruma otkrili ko zna sta bi nasli ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Nasli bi uglavnom ovo sto se ovdje pise....javno. Priznat cu ti da one dugo vremena nisu bile predmet ogovaranja ni pricanja u onim krugovima gdje ja znam chatati....msm nisu interesantni likovi da se razumijemo, i to je stvar vlastitog dozivljaja nekih forumasa....Znali bi se reci sjecas se kad je Bubi ovo ili Sjajna ono...na forumu nesto napisala..ali nikako pracenje i ogovaranje. Ni jedna od njih meni nije zanimljiva ali bas ni u kom smislu da bih nekoliko mejseci poslije o njima vodila price. Ono na pocetku...kad je pukla tikva..serveri su pucali na pominjanje njihovih nickova  ... ali to je i normlano.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
kritika sebi samom, znam ja sto
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
A sto? Sta si sada uradio?
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Ja ću da pohvalim Naopakog,ne volim kad sam sebe kritikuje. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
sta nisam uradio, to je pitanje Senka je napisao: Ja ću da pohvalim Naopakog,ne volim kad sam sebe kritikuje. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) hvala vi Senka
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
pohvaljujem srecicu...zato sto tako hocu
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|