Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Moli...nemoj ako si pametna! 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
iako me nervira..moram pohvaliti komsinicu jer otkako se pojavila prodrmala je forum..a i mene
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Pohvaljujem Bosketa. Zna on zasto 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Pohvaljujem Andju..za avatar
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
oleg
|
|

rang

Pridružio se: 21 Jun 2013, 00:12 Postovi: 352
|
Kritikujem Julisku jer nije obratila paznju da li one dve babe sto su virile na prozoru imaju kamere.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
znam da nije to ta tema ali ajd ne mogu da odolim .... Oleg ....posto vidim da od juna ovde s vremena na vreme prvi put sam nasla njegov post ! Jos sam i proverila da se ne zeznem .... Oleg od mene pohvala , samo da si ti nasao tastauru ako je do sad bila zaturena 
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Niki mi uze rijec iz usta...znam ja da je on razmislio o mojoj ponudi jos sa teme ''primjedbe i prijedlozi'' 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
oleg je napisao: Kritikujem Julisku jer nije obratila paznju da li one dve babe sto su virile na prozoru imaju kamere. hahhahahah..idi bre Oleg a nisu oneu mojoj prici babe.... hahhahaha.. A pohvaljum Olega, jer me nasmeja..sta mu je palo na pamet... 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
UtherPendragon je napisao: iako me nervira..moram pohvaliti komsinicu jer otkako se pojavila prodrmala je forum..a i mene prodrmacu ti ja usi kad te dohvatim Pohvalicu Uthera jer je nenormalan ![[cray.gif] [cray.gif]](./images/smilies/cray.gif)
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Nikita i Moli, ne gurajte se, to sam ja pogurala, da se zna ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif)
|
|
|
|
|
|