Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahhha Megi..ti si luda jela si ludih gljiva danas....ali svidjas mi se :* ja nemam..meni nisu poslali mene niko ne voli 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Moja mama je danas pravila punjene paprike nja nja njaaa vi to nemateeee
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e sad vec pretjerujes spominjanjem punjenih paprika.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46189
|
MeGi je napisao: Nisu svima, nego samo onima koji su njima ok
a je l to problem senka sto se slalo na pp pa i mi smo zar ne, da bi dosli ovi forumasi neki na drugim forumaima slali pp i sad ti to smeta
e odatle ono "Kritikujem Peru sto jede u Meku a to i ja isto radim" Nije problem. Više ne,sve je rješivo. Ti si svagdje za slanje linka dobijala ban,a od njih nije niko banovan. Moram otvoriti temu gdje ćete me svi napadati,da vam bude lakše.
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
pa dobro udvaraci moraju znati da se zdravo hranim Salim se, necu vise Molena evo idem, da se ne bi morala tema zakljucavati. Senka ja te ne napadam nego samo kazem, da smo svi ljudi i da svi isto radimo....oni su slali link na pp, i mi smo....i svi tako rade...zato ne smije se kritikovat nesto sto i ti radis.... aj odoh
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...nie mi jasno zasto su mene izbacili iz originalne konJverzacie... 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46189
|
siN bRutaL je napisao: ...nie mi jasno zasto su mene izbacili iz originalne konJverzacie...  Opaaaaa....pa što se sam razotkrivaš...ccc Megi,ono je samo bila konstatacija a ne kritika. Kritikujem tebe što si zaboravila koliko si puta bila banovana,a njih braniš.
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
Senka je napisao: siN bRutaL je napisao: ...nie mi jasno zasto su mene izbacili iz originalne konJverzacie...  Opaaaaa....pa što se sam razotkrivaš...ccc ...nemam ja sta da kriem... ...samo zelim da se pristupi objektivnom izvestavanju..  ...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Jao al ste se raspisali opet moram da vracam. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|