Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Pa sta da radim ja kada nisi zanimljiv?! Meni jesi i ja te uguram u novine. A nek te neko tracari da ukebaju lovci i eto te.
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Nije ovdje zanimljivo komentirati  ...a i gdje je novi materijal. nema mene opet 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
........................
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
Poslednji put menjao Julia dana 29 Avg 2013, 14:20, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Ne cuje baba, sine... kad joj neko kaze: baba! ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ma bice da nastavka i nema,,,,nego ti nas malo lozis,....da to je to
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
Poslednji put menjao Julia dana 29 Avg 2013, 14:30, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Komsinica je napisao: Julia je napisao: Komsinica je napisao: Julia, kao sto rekoh, na zid si se nameracila. Mojne diras tigra dok se igra. Ajd idi radi nesto. ma kao sto napisah i na komentarima..To ti nas samo malo lozis..Nastavak ne postoji...  al dobro...lepo si to smislila.. ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif) Devojcice, idi procitaj jos jednom (sto ste danas svi coravi?) lepo SRPSKI pise "Sedmo, paparazzo lov se obustavlja, tacnije nece biti nista objavljeno, materijali idu u a/a. Koliko ce to da traje, zavisi iskljucivo od paparazzo lovaca." I sad stvarno dosta o tome. Smorili ste me. Vidimo se u sledecem broju novina. Izlazi u nedelju. ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Aha..posto ovo nije sala..cek da i ovde napisem ozbiljno
Komsiniceeeeeeee..ja se samo ZEZAM..a mislila sam da si i ti tako shvatila...Nisam mogla pretpostaviti da te tvoja tema i sve vezano za nju smara.. Ali posto je tako...Izvini na smaranju molim te..to mi svakako nije bila namera.a nisam ni radoznala i iskreno..ebe mi se ko sta gde i kako...i sta ce i kad ce lovci da odluce...kao i vecini ovde...Ovo je trebalo da bude dobra fora..malo sale i zezanja da forumasi malo pisu po temama za promenu..Bar sam ja tako shvatila..Pogresno jbg..jos jednom izvini
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Msm ja stvarno moram jos jednom reci.... Meni zao Bubi i zao mi sto oni tako s njom...kao fino nja nja pa iza ledja....to ej tracarenje i ogovaranje. Ja sam barem uvijek bila fer s Bubi , ona je znala na cemu je sa mnom... msm ovo sto o nama tj o nekim forumasima ovdje pisu ove dvije, a sta ..dosadno im, to ih razumijem, otvorili forum zatvorenog tipa..ma daaaaj jbt  ... ali pokrkase se izmedju sebe...hahahha. A za sve je kriv sex...taj prokleti odnos 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Julia, nemoj da se foliras. Znamo se ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) U sali, pa zavali, to je tvoj fah. Ali brate, sestro draga, olabavi malo.
|
|
|