Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
E da, a trebala bi Kona malo da pretrese i ove naše tračare... da živne forum...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Megi sta je sad tebi...Nema te neko vreme (svi smo suze ronili ovde, meni si toliko nedostajala da mi se nije ni ulazilo na forum,Picard je jurcao kao sumanut sa teme na temu u nadi da ce te negde ugledati) a ti lepo napunila baterje pa sad se raspisala ko velika
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
A šta ste pisale na prethodnih nekoliko stranica, to je manje bitno... puno priče a ništa za reći...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Nisam napunila baterije jer struja skupa nego sam dosla zbog Paprazzo lova i vidim ima "svadja":)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: Nisam napunila baterije jer struja skupa nego sam dosla zbog Paprazzo lova i vidim ima "svadja":) a tebi to tesko palo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Boss je napisao: E da, a trebala bi Kona malo da pretrese i ove naše tračare... da živne forum... E pa hocu ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Komsinica je napisao: Dobro. Otkljucavam na zahtev mnogobrojnih obozavalaca Paparazzo lova. ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif)
Poslednji put menjao Julia dana 29 Avg 2013, 14:57, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Komsinica je napisao: Boss je napisao: E da, a trebala bi Kona malo da pretrese i ove naše tračare... da živne forum... E pa hocu ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) Ima i muških samo da znaš...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Julia jeste , nemam ja snage za to a inace u reali mi je receno da je za mene posao "slaganje cackalica" jer su mnogo lake:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Komsinica je napisao: Boss je napisao: E da, a trebala bi Kona malo da pretrese i ove naše tračare... da živne forum... E pa hocu ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
Poslednji put menjao Julia dana 29 Avg 2013, 14:57, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|