Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ma svi tracarimo...zar to treba da se pise ASG...  meni je onaj paparZo fora, odlicna igra i zezancija..dokaz kako ljudi treba da paze sta pisu i gdje pisu...zato sve javno ..osim kad je ljubavisanje i ljubakanje u pitanju  mi na fairy-u skupa sa Senkom smo tracali sve i svakoga i komentirali komentare forumasa..evo i sada to radimo i cudom se cudimo jer znamo ko je sta i koga tracao i olajavao i pp iznosio...pa sad ima drugacije komentare.. Ali misljenje o tracanom forumasu ce biti javno izneseno onako kako se i ''tracalo''...znaci ono sto ja mislim o Bubi i kako sma je tamo ''tracala'' nie nista drugaciej od onog kako javno o njoj pisem. Msm da s drama dize bezveze....ono uslikano je istina, nek ulove i oni nas ako mogu hahah  Samo igara nam dajte hahah. Ovo su brate odlicne teme...isto rijaliti, vidis kako se ko ponasa. Kao sto napisa jedna zena...zasto ej toj Sjajnoj mjerilo uspjesnosti zene koliko ej vidjela onu stvar u zivotu ...hehe Pa o tome treba javno da se pise i raspravlja..sta fali. Nemojte sada biti ko one...i zakaciti se bezveze..kritike su zdrave.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Pohvaljujem vas sve na ovoj temi...zanimljivi ste za citanje
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Tema je dobra ali komentari forumasa su bzvz
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
meni ste dobri i vi i komentari, neko manje neko vise
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
napisi MeGi manje i jos koji...ne ustrucavaj se nick napisat:)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
MeGi je napisao: PROCITAJTE SAD POST OD KOMSINICE i je l ljudi cene iskrenost? Ma bre isto kao u reali cim kazes nekom nesto iskreno digne nos, baburu Sad sam ti napisala nesto sto ti ne ide niz dlaku pa tako drsko odgovaras a cim ti nesto lepo napisem odmah sam ti draga MeGi a sto ne mozemo biti ok forumasi iako napisem ti neku kritiku Lupas gluposti. Ti kada nesto lepo napises meni si draga Megi? Vrapci znaju, ja govorim da si mi ti jedan od omiljenih forumasa i da sam te prvu "upoznala". To sto ti imas suprotno misljenje od mene, ne znaci da te ne podnosim. I Molena ima suprotna misljenja od mene, pa? Postujem je i volim. Ja ne podnosim one koji "idu niz dlaku". Toliko o tome i "ENDE" od mene.
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
O tome ti pricam Molena,oni koji najvise tracaju oni se najvise gnusaju takvih ljudi satro. Pa podji od sebe,dal ti nekog tracas...pa bacas vile na ostale. I trebe reci u lice pa kud puklo da puklo... Idem prijatan dan svima.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Dal da napisem koju ili ne..pitanje je sad ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
MeGi je napisao: napisi MeGi manje i jos koji...ne ustrucavaj se nick napisat:) jes pa da me zezaju...ko se bije i svadja taj se voli, jok ja 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ja sad ne kontam UZ DLAKU ili NIZ dlaku je l se za onog ko se slaze s anekom pricom kaze je l ide UZ DLAKU ili NIZ
|
|
|
|
|
|