Autoru |
Poruka |
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
kritikujem sebe,a gde ode tw?
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Ode u banju...vraća se za par dana... Mi ćemo da pazimo na tebe ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
kritikujem sebe jel sam zločest
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
Senka je napisao: Ode u banju...vraća se za par dana... Mi ćemo da pazimo na tebe ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Kritikujem sve one,koji se po mom misljenju foliraju. Sada im je kao odjednom nesto zao sta rade Bubi,po je zovu da se vrati,a kad je ta ista Bubi otisla sa foruma svi su se sprdali i niko je nikad nije spomenuo da mu nedostaje,na istoj temi (osim mozda Senke) Ne znam cemu toliko foliranje u ljudima.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Pa ASG ja ne foliram...u mojim rijecima se valjda moze citati da se zaebavam...ja i Bubi smo imali zajednickih prica, isto kaop TI i JA do sada Msm i Bubi zna da niej istina da ona meni nedostaje hahaha..ali sta fali ako se zaebavam..vidis da i oni nas uzimaju u usta. A inace slazem se sa tvojom kritikom...iako ni Senki ne vjerujem i to kao i njoj fali..jasta..ja kao sto napisah meni fale njene torte i onako odlican pristup sexualnim temama 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ja nisam nikad napisala, ebite se nja nja
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Kritijujem Bubi,Dlakavu,Nadžak Babu i ostale što se već jednom ne vrate na forum. Tema o ''wiehler'' goblenima nikako da doživi svoju drugu mladost... heh
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
kritijukujem onog ko je zakljucao temu komentari citalaca koji djavo s eonda tako i zove
i kritikujem sve one koji ozbiljno preeozbiljno pisu na toj temi
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
I to me nervira,ako neko nekog nervira,ili ne podnosi tu isobu odes licno kod nje i kazes dza bu a ne ogovaras,a najjaci su mi oni sto ogovaraju pojedine osobe kod drage osobe ogovaranog/ne i onda kritikuju neke druge sto rade isto.Ms licemerje na izvoz.Da ga izvozimo obogatili bi se. Molena necu da navodim imena,nek razmisle svi o ovome.
|
|
|
|
|
|