|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Julia je napisao: aj jos malkice  1,Da li si imao svoju veliiku ljubav ili se jos uvek nije desila (u reali mislim)imao sam... 2,Da li si u ljubavi bio bas povredjen ono do koske?pa nisam bas ono ali sam bio... 3,Da li bi oprostio prevaru?zavisi od konteksta... 4,Da li si ti prevario partnerku i ako jesi...kako si se osecao posle toga?...vjerovala ili ne,nikada,osim u mislima... 5,Sta ti je najbitnije kod osobe suprotnog pola?fizicki izgled, obrazovanje, drustveni status, novac....? . Najbitnije da mi se svida kao i ja njoj,ostalo je nebitno,po meni...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
hmmm
1,sta prvo primetis kod osobe suprotnog pola 2,cime te zena moze odbiti(ono da se ohladis skroz) 3,Poredjaj sledece po vaznosti (od najvece do najmanje) novac ,prijatelji,ljubav,zdravlje,sex,izlasci,putovanja 4,Da li te nekad uhvati nostalgija za nekim proslim vremenima 5,Koji period zivota ti je najlepsi 6,Koji si znak u Horoskopu? 7,da li verujes u zivot posle smrti
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
pitt bas si smor
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Julia je napisao: hmmm
1,sta prvo primetis kod osobe suprotnog pola ..oči 2,cime te zena moze odbiti(ono da se ohladis skroz)...nekulturnim ponašanjem 3,Poredjaj sledece po vaznosti (od najvece do najmanje) novac ..,prijatelji,ljubav,zdravlje,sex,izlasci,putovanja...dravlje,ljubav,prijatelji,seks,novac,izlasci,putovanaja... 4,Da li te nekad uhvati nostalgija za nekim proslim vremenima...cesto 5,Koji period zivota ti je najlepsi...ovaj sada 6,Koji si znak u Horoskopu?,,škorpion 7,da li verujes u zivot posle smrti ..naravno...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: pitt bas si smor E bas ti fala....
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
mislis stos i VIp da ne moras odgovarat na sva pitanja
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Bradpresto Pitt je napisao: Julia je napisao: hmmm
1,sta prvo primetis kod osobe suprotnog pola ..oči 2,cime te zena moze odbiti(ono da se ohladis skroz)...nekulturnim ponašanjem 3,Poredjaj sledece po vaznosti (od najvece do najmanje) novac ..,prijatelji,ljubav,zdravlje,sex,izlasci,putovanja...dravlje,ljubav,prijatelji,seks,novac,izlasci,putovanaja... 4,Da li te nekad uhvati nostalgija za nekim proslim vremenima...cesto 5,Koji period zivota ti je najlepsi...ovaj sada 6,Koji si znak u Horoskopu?,,škorpion 7,da li verujes u zivot posle smrti ..naravno... slazem se sa svim napisanim..ustvari osim sa jednim..cuj bitniji sex od novca..kad imas novca mozes cak i sex da kupis ebote ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: mislis stos i VIp da ne moras odgovarat na sva pitanja Na sva sam odgovorio,,,,
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nemoj zezat,,aa a sad si ti mene ufatila na stolici,to je,,hahahah
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
izvinjavam se tek sad sam vidla da su u nastavku odgovori
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 68 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|