Julia je napisao:
E pazi sad...Posto se mi ''poznajemo'' jos pre ovog foruma..neka pitanja ce biti vezana i za ono vreme dakle
1.Uporedi vreme provedeno na chatu Farma (i to za vreme farme Milos-Maca-Firci) i vreme na forumu..sta je po tebi zanimljivije?
2.Sa tog istog chata ko ti je od chatera ostavio najgori utisak a koga se secas sa simpatijama?
3.Koga bi jos sa onog chata voleo da vidis ovde i zasto?
4,Sta mislis o SHE?
5,Predstavljas se kao neki zavodnik, ''muvas'' forumasice i sl, ok jasno mi je da je to deo tvoje ''uloge'' koju si sam sebi zadao, ali da li te neka forumasica zaista zaintrigirala ,zagrejala da i kad iskljucis komp mislis o njoj?
6.Koga bi sa foruma voleo da upoznas u reali, i zasto?
7,Sta mislis ko se najvise folira na Forumu?
8.Volis da ''opipavas puls'' forumasima, to smo se svi uverili, na osnovu tih tvojih ''istrazivanja'' ko po tebi previse shvata ozbiljno Forum, i uopste desavanja na forumu prima previse ozbiljno?
9,Sta mislis koji je osnovni motiv Vecini Forumasa boravka ovde?
10,Da li si se nekada pokajao sto si deo ovog (a i onog prethodnog ) Foruma..ono sto si uopste usao u taj svet?
11.KOji forumas/forumasica najbezazlenije shvata ovaj forum..ono bas ga briga za druge, dodje zeza se i zdravo-dovidjenja..nebitno je sta ko kaze ili ne kaze?
12.Da li si nekad imao neku virtuelnu ''ljubav'' (uopste ne mora na ovom forumu) i kako uopste objasnjavas taj ''fenomen''

13.Da li ti se desilo da o nekoj forumasici razmisljas ono u smislu (boze kakva li je u krevetu,kako izgleda kad se skine i sl)?
14,Da li zbog vremena na Netu ponekad zapostavljas svoje obaveze ili kasnis sa obavljanjem istih?
15.Opisi ukratko molenu (onako kako je ti dozivljavas)
16.Sta mislis o meni?
17.Da li ima neko na forumu ko po svojim nekim osobinama ponasanju razmisljanju bi mogao da ti bude bas prijatelj u reali (da postoji mogucnost za to)
1-onda je bilo zanimljivije...
2---najgori Kinez najbolji Marcellina
3-Marcellinu da Skypamo...
4--Ništa i svasta
5Dosta ih me je zainrigiralo,dosta i m ilim na njih,,,
6--Sve ako je to moguće,volim ljude
7---Ja,Emanuella,i svi pomalo...
8---pa neznam da li itko to smatra ozbiljno,,,
9-isključivo ljubav i samo ljubav
10---nikad
11---mislim da i ja,Minnie..ima ih još
12...jesam
13---pa da,većinom,ne kažem sve..ali većinom
14-nikad,prvo posaqo onda zabava...
15Molena...izazovna,svadljiva,sexi,isto voli ćavap,nastarna,voli spavat na boku---
16--o juliji...isto seks-dugo se nije sexala,voli čorbanac,boji se groma,spava bez brus lija---
17.pa mislim mnogi,nemmam ja neki specijalni uvjet,,,,